Horoscop
Înapoi la

Zodii care au cei mai mulţi duşmani

Violeta Ieremie

Zilnic, avem de-a face cu tot felul de oameni. Cu unii avem discuţii mai aprinse, cu alţii simţim siguranţă şi căldură, un fel de energie blândă care ne înconjoară.

În funcţie de zodie, oamenii sunt mai calmi sau temperamentali. dar sunt unele semne care chiar exagerează în reacțiile lor și au tendința să-și facă dușmani.

femeie care este lider

Berbec

De obicei, Berbecii sunt oameni cu multă energie, care radiază pur şi simplu şi sunt foarte prietenoşi. În acelaşi timp, sunt pasionali şi înflăcăraţi cu privire la tot ce fac. Sunt în stare să se lupte până în pânzele albe pentru crezul lor, iar dacă se simt neîndreptăţiţi, sar la atac.
Berbecul se pune pe sine pe primul loc şi are aşteptări de la ceilalţi să-l trateze ca atare. Fiind semn de foc, nevoile lui sunt importante şi nu va aştepta mult timp până să-şi îndeplinească dorinţele.

Curajul este o trăsătură dominantă pentru acest nativ care se aruncă cu încredere în diverse situaţii, ignorând durerea care poate apărea în urma acţiunilor sale. Cu perseverenţă, încearcă din nou şi din nou până reuşeşte, iar dacă încerci să-i îngrădeşti libertatea, ies scântei într-o interacţiune cu ceilalţi.
Blândeţea şi strategiile subtile nu sunt punctul lui forte. În schimb, stilul său direct poate să rănească persoanele mai sensibile. Nici mişcările bruşte şi rapide ale Berbecului nu sunt întotdeauna pe placul multor persoane care au ritmul lor. Este un lider înnăscut şi nu foarte diplomat, ceea ce ar putea atrage antipatii asupra lui.

Taur

Taurul, prin firea lui, este un om paşnic şi calculat, tăcut, însă cu o forţă extraordinară. Este persoană pragmatică şi cu picioarele pe pământ care întotdeauna se va gândi la lucrurile materiale.
De multe ori, este stăpân pe sine şi îşi doreşte să fie lăsat în pace.

În caz contrar, dacă intenţionezi să-l calci pe bătături, vei avea de-a face cu puterea pe care o ascunde cu dibăcie. Sunt situaţii în care furia unui Taur este în stare să răstoarne munţii şi să distrugă totul în jurul lui. Când se umple paharul, este mai bine să te dai la o parte din calea lui, căci nativul din zodia asta este în stare să distrugă totul în jurul lui.

Deşi se întâmplă mai rar să se enerveze, atunci când o face, îşi pune toată pasiunea în acţiunile sale. Prin aceste manifestări, poate deveni antipatic şi nu mai ai cu cine să te înţelegi.

doi oameni privindu-se in ochi

Leu

Nativii din Leu au strălucirea lor naturală. Oriunde merg, ies în evidenţă şi îşi pun în valoare calităţile lor de lider. Cu câteva gesturi şi cuvinte de duh, Leii farmecă pe oricine. Plăcerea este o parte însemnată din viaţa lor, ieşirile cu prietenii şi latura amuzantă a vieţii reprezintă aerul pentru aceşti nativi.  Le place să şocheze şi să se implice în drame, dominându-i pe cei din jur, uneori chiar fără să-şi propună acest lucru. Pe de o parte, asta e latura luminoasă din ei.

Pe de altă parte, există şi partea în care se înfurie şi nimeni nu mai îndrăzneşte să stea în calea unui Leu. Atunci devine inflexibil şi dur şi te priveşte direct de parcă ar vrea să se năpustească asupra celui care a îndrăznit să-i calce mândria în picioare.

În altă ordine de idei, fiind înzestrat cu multe talente şi cu farmec personal care îi atrag pe ceilalţi ca un magnet, poate stârni invidia celor din jur care nu pricep cum poate un nativ din Leu să facă unele lucruri cu atât de multă uşurinţă şi să-i iasă de fiecare dată.

Însă liderul Leu nu face prea multe eforturi în acest sens, doar îşi valorifică potenţialul cu care s-a născut.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuţi pentru înţepătura lor fatală. Persoanele care se află în preajma unui Scorpion fie simt teamă, fie admiraţie pentru nativul din această zodie. Însă atacul lui nu este direct, ci, mai degrabă, unul camuflat.
Nu le place să iasă în evidenţă prin ofensiva lor, având o putere de control mare. Pe de altă parte, privirea Scorpionului te poate hipnotiza prin intensitatea pe care o transmite. Puterea lui stă în profunzimea cu care te priveşte. Ai nevoie de mult curaj să-l înfrunţi, însă e puţin probabil că vei ieşi câştigător.

Spre deosebire de Berbec, Scorpionul este imun atât la cuvintele urâte, cât şi la complimente, fiind foarte greu să-i intri în graţii. Este foarte sigur pe el. Nu e uşor să-l prinzi într-o discuţie, căci este foarte abil în a se sustrage, iar veselia aparentă poate fi doar o stare de moment.

De fapt, Scorpionul nu este familiar cu blândeţea şi compasiunea, iar persoanele sensibile rareori rezistă în preajma acestui nativ. Este strategic şi îi place să-şi organizeze atacul din timp, fiind nemilos cu cei care l-au supărat.

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (38)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.