Horoscop
Înapoi la

Zodii care cumpără vieți ca să se simtă puternice

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Semnul zodiacal sub care ne naștem ne aduce o mulțime de calități, dar și defecte pe măsură. Desconsiderarea sentimentelor celorlalți este unul dintre aceste defecte, ce poate să apară mai frecvent la unele zodii. Nu neapărat pentru că ar vrea să facă rău cuiva, dar pentru că aceste zodii sunt, pur și simplu, însetate de putere. De aceea, nu se dau în lături de la nimic pentru a-și atinge țelurile, fie că este vorba de profesie sau relații.

Aceste zodii sunt capabile să arunce cu bani în stânga și în dreapta pentru a obține orice: prieteni, adulatori, poziții importante sau chiar dragostea. Iată care sunt zodiile care cumpără vieți ca să se simtă puternice!

Gemenii obțin tot ce vor

bogatie

Nativii Gemeni pot fi extrem de manipulatori și își folosesc resursele și influența pentru a-i supune pe cei din jur. Dacă au bani, Gemenii nu au nicio problemă morală în a-i folosi ca să-și cumpere tot felul de avantaje. Plătesc pentru a ocupa posturile pe care le doresc ori fac cadouri exorbitante pentru a ține aproape anumite persoane și a le face să joace după bunul lor plac.

Dacă un bărbat din zodia Gemenilor își dorește o femeie, el va face orice ca s-o obțină, chiar dacă aceasta îl respinge. Gemenii nu acceptă un refuz! Odată ce-și propun să cucerească pe cineva, își vor folosi toate „armele” pentru a-și atinge scopul, fie că e vorba de influență sau de bani. Atunci când cineva le sesizează că ceea ce fac nu este tocmai etic, Gemenii pot afișa un zâmbet plin de subînțeles care spune: „Oricând te pot cumpăra și pe tine!”

Leul are un orgoliu nemăsurat

Aroganța Leului poate fi atât de mare, încât nu-și imaginează că ceva ar sta în calea dorințelor sale. Atunci când se simte amenințat sau nesigur, Leul folosește banii ca să măture din calea sa orice obstacol. Este gata să mituiască sau să plătească persoane certate cu legea pentru a înlătura piedicile din ceea ce consideră a fi destinul său unic și măreț.

O astfel de persoană narcisistă este convinsă că trebuie să fie adorată pentru simplul motiv că există. Leii se înconjoară de prieteni mondeni, de femei frumoase și de oameni cu stare, numai pentru a-și hrăni orgoliul. Nativii Leu își folosesc averea pentru a-și cumpăra relațiile pe care le doresc. Dar nu o fac direct, pentru că se consideră prea importanți pentru o astfel de treabă măruntă. Își angajează oameni să se ocupe special de astfel de lucruri, pentru a-și păstra iluzia grandorii lor.

bani

Scorpionul are ambiții ascunse

Scorpionul este una dintre zodiile cele mai avide de putere. Ambițiile Scorpionului sunt dobândite în timp, pe măsură ce observă că puterea mișcă lumea, și sunt mascate de o aparentă răceală față de avere. De fapt, nativii Scorpion au cea mai pregnantă nevoie de putere, pentru că ei își doresc să-i manipuleze chiar și pe cei puternici. Însă vor să facă asta din umbră, ca niște eminențe cenușii care pot influența imperii. De aceea se pot amesteca în politică, în acte caritabile sau în industria sănătății, plătind sume colosale pentru ca lucrurile să meargă așa cum vor ei. Scorpionii sunt în stare să plătească oameni pentru a merge la proteste și pot manipula inclusiv mass-media. Ei se simt cu adevărat mulțumiți doar când lumea pare să fie la picioarele lor.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.