Horoscop
Înapoi la

Zodii care curăță karme

Zodii care curăță karme

Redactor Andreea Baluteanu

Caracterizată de principiul cauză-efect, karma presupune că atât binele, cât și răul pe care le-ai comis se vor întoarce asupra ta, cândva în viitor. Sunt însă persoane care par să sfideze acest principiu, având de suferit neplăceri nenumărate, deşi nimeni nu le-ar putea vreodată imputa ceva negativ. Buni ca pâinea caldă, dar cu ghinion sau, altfel spus, cu „karma rea”.

Dacă te numeri și tu printre femeile de la care soarta pare că și-a întors fața, află că îți poți câștiga alinarea din partea celor apropiaţi, cu precădere a zodiilor magice pe care ți le prezentăm mai jos. Uite care sunt sufletele pure, care îți vor lăsa karma la fel de limpede precum apa rece a unui izvor de munte!

Cu karma curată: zodiile care îți purifică viața

Trebuie să le ai în viața ta: aceste zodii sunt cheia pentru o viață fericită și armonioasă, cu o karma ca de cristal!

femeie cu flori

Pești

Mulți o consideră cea mai bună zodie, dar nu spre propriul folos, ci în favoarea celorlalți. Mai ales femeile născute în acest semn sunt un adevărat balsam pentru suflet și vor spulbera, cu puritatea lor, orice nor care se abate deasupra ta. Cu toată blândețea lor, sunt adevărate „ucigașe” de karma rea!

Principalul atu pe care îl presupun nativele este bunătatea lor nealterată de nimic. Doar petrecând timp în preajma lor te simți mai serenă, mai împăcată cu tine, de parcă tocmai te-ai fi întors dintr-un templul budist situat în Himalaya. Peștii sunt zodii care au ce să îi învețe mai ales pe cei care au probleme cu karma: o atitudine pozitivă, îndreptată spre ceilalți, e cel mai adesea cheia unei vieți armonioase și fericite.

Gemeni

Comunicative, voioase și prietenoase, nativele din zodia Gemeni au puterea de a transforma și cea mai furtunoasă zi într-un rai. Îți aduc bucurie în suflet cu buna lor dispoziție contagioasă, sunt animate de un spirit pozitiv care nu are cum să te lase indiferentă. După o conversație cu ele, parcă te simți reînnoită, e ca și cum ți-ai fi spălat karma!

Acest semn se numără printre cele mai luminoase ale zodiacului: sociabilitatea lor presupune că nu fac diferențe între oameni, iar energia molipsitoare cu care trăiesc e cel mai bun remediu contra norilor care îți întunecă existența. Dacă ai păcate vechi de curățat (pe care le-ai comis acum sau într-o altă viață), Gemenii vor face ca totul să pară mai ușor!

Săgetător

Semnele de foc pot părea la prima vedere dificile, greu de înțeles, dar Săgetătorii se numără printre cel mai ușor de plăcut reprezentante ale lor. Sunt optimiste, mereu volubile și pline de un entuziasm copleșitor: la cât de bine te distrezi cu ele, nici nu îți vei mai aminti de karma și de problemele existenței de zi cu zi.

fete care se distreaza

E suficient să petreci o zi alături de native pentru a redescoperi că, la întoarcerea în propriul cămin, te simți mai curată, mai ușoară, de parcă tocmai te-ai fi scuturat de o povară grea. E karma, care s-a şters de praf și vibrează din nou deasupra întregii tale ființe, grație atingerii magice a voioasei Săgetătoare!

Balanță

Poate că la prima vedere dulcea Balanță nu e un spectacol vizual, precum Săgetătoarea, sau o desfătare conversațională precum Gemenii, dar crede-ne, darurile sale sunt la fel de profunde și de binefăcătoare. Spiritul justițiar al Balanțelor, dragostea pentru dreptate și armonia pe care o emană prin toți porii pot părea puțin intimidante la început, mai ales prin comparație cu ușurința cu care te întreții cu semnele de mai sus, dar rareori vei experimenta o pace mai profundă ca în preajma acestei zodii.

Balanța e acel spirit străvechi, înțelept, care pare să aibă soluție la toate problemele tale. Va ști inclusiv care este cea mai bună modalitate de a-ți curăța karma, cu inteligența sa nativă, te va apăra și te va proteja mereu: trebuie să o incluzi în viața ta.

Zodiile de mai sus sunt un dar al universului: ele îți curăță karma și readuc soarele în viața ta!

Află și cum să îți cureți singură karma, în funcție de zodie, de aici.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.