Horoscop
Înapoi la

Zodii care își găsesc sufletul pereche după o lungă perioadă de singurătate

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Până la sfârșitul anului, planeta romantismului și a iubirii împărtășite va influența câteva semne zodiacale pe măsură ce tranzitează casele Balanței, Scorpionului, Săgetătorului și Capricornului. Aceasta va avea ca efect sfârșitul singurătății pentru zodiile respective, care își vor întâlni în sfârșit marea dragoste.

iubire

Taurul va întâlni pe cineva special

Dacă ești în zodia Taurului, norocul este cu tine începând din această lună. Vei întâlni noi candidați la o relație pe termen lung sau vei reaprinde o iubire din trecut. Așteptă-te să fie captivant, surprinzător și neașteptat de puternic. Fericirea planează deasupra ta, dar este important și cum îți comunici dorințele.

Acesta este un moment în care poți simți cu adevărat comuniunea cu o altă persoană, dacă îți deschizi inima și lași dragostea să intre. Venus, stăpâna semnului tău zodiacal, îți va aduce toate șansele unei iubiri perfecte, în special în perioada tranziției de la Săgetător spre Capricorn, adică la sfârșitul anului.

Dacă viața profesională îți ocupă foarte mult timp, este posibil să întâlnești pe cineva chiar la locul de muncă, dar poate fi și o întâlnire cu totul neobișnuită, în cele mai neașteptate locuri, precum metroul sau un supermarket.

Pentru Gemeni, 2020 este anul dragostei

Fiți pregătiți, Gemeni, 2020 este anul în care vă veți găsi sufletul pereche! În special pentru persoanele care anul trecut s-au concentrat mai mult pe dezvoltarea lor personală și spirituală, sfârșitul de an le va aduce încununarea așteptărilor în dragoste.

Jupiter, planeta deschizătoare de drumuri norocoase, va influența în bine Casa a VII-a, respectiv a căsătoriei. Asta înseamnă că nativul Gemeni este cel mai norocos dintre toate semnele în plan amoros. Partea cea mai bună este că persoana pe care o va întâlni va sta alături de el toată viața.

Fecioarele, luate prin surprindere de sufletul pereche

dragoste

Dacă vor să-l întâlnească pe cel care le este destinat, Fecioarele trebuie să se lase conduse de inimă începând cu această lună. Sfârșitul de an aduce trei eclipse în Casa iubirii adevărate și a romantismului, ceea ce înseamnă că sufletul pereche este din ce în ce mai aproape.

Totuși, nativii Fecioară trebuie să fie mai puțin raționali și critici și să învețe să privească mai atent semnele Universului. O anumită întâmplare, aparent neplăcută, le va reuni pe Fecioare cu persoana pe care au așteptat-o dintotdeauna. De aceea, trebuie să privească tot ce vine către ele cu recunoștință în acest an, oricât de greu ar părea, pentru că în realitate este doar un preambul al iubirii.

Surse foto: iStock, Pexels

Articolul urmator Ce face o Balanță când e topită după tine: semne care dau de gol adevăratele sentimente

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.