Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Zodii care nu se căsătoresc niciodată

Redactor Andreea Baluteanu

Există femei care au visat, din fragedă pruncie, la ziua în care vor străluci în rochia de mireasă, sau bărbați romantici, care abia așteaptă să pună inelul cu diamant pe degetul alesei lor. În același timp, sunt și oameni care se imaginează oriunde, mai puțin în fața altarului. Pentru primii, căsnicia e o năzuință de preț, pentru ceilalți, o sursă de anxietate constantă.

Descoperă mai jos cele trei zodii care se încadrează perfect în cea de-a doua categorie, a sufletelor sălbatice, care se tem de orice angajament pe viață, mai ales de cel marital!

Trei zodii care ar fugi din fața altarului

Nu vor inele cu diamante, nu poartă alb decât în ipostaze casual și au alergie la actele care îi înhamă la loialitate pe vecie!

femeie in pat

Vărsător

Cu o fire atât de independentă și originală, era aproape imposibil ca Vărsătorul să fie fan al unei idei tradiţionale, precum căsnicia. Principala sa menire este să revoluționeze, să schimbe lumea, misiune care nu rimează niciun pic cu angajamentul matrimonial.

Mai mult, stă în firea acestei zodii să ezite să dăruiască totul. Chiar dacă Vărsătorul se numără printre cele mai generoase suflete, înclinația sa este spre umanitate, spre cauzele mărețe, nobile, nu spre propria împlinire într-o relație. Nu te grăbi însă să îi plângi de milă, considerând această femeie drept un exemplu de sacrificiu: nativele pur și simplu nu se regăsesc într-o căsnicie și, uneori, nici măcar în relații de lungă durată.

Ceea ce nu înseamnă, așa cum am spus, că nu vor fi fericite: sunt pur și simplu diferite de fata care așteaptă un prinț pe cal roz pentru a se putea declara împlinită.

Săgetător

Te compătimim dacă te-ai îndrăgostit de un Săgetător și ai gânduri de măritiș, deoarece aceste semne sunt pur și simplu alergice la ideea de căsătorie. Una dintre cele mai independente zodii nu se întâlnește decât în cele mai negre coșmaruri cu rochia albă sau costumul de mire!

Pentru aceste native, căsnicia arată adesea precum un lanț care o prinde de picioare și de mâini, imobilizând-o. Cum ar putea să își petreacă întreaga viață alături de un singur bărbat, când ea visează la libertate și la distracție pe cont propriu, cel mai adesea? De remarcat este și faptul că Săgetătoarea preferă să își petreacă timpul cu prietenii decât cu iubitul, dar nu pentru că sentimentele pentru el ar fi slabe ca intensitate (nu uita, e o zodie de foc), ci pentru că se teme, mai presus de toate, să nu fie asfixiată.

Pur și simplu, așa e natura ei: iubitoare de libertate, temătoare de orice rimează, chiar și de departe, cu adjectivul inchizitorial.

femeie cu caine

Gemeni

De data aceasta, căsnicia mai are o mică șansă de a convinge zodia să i se supună; cu firea sa adaptabilă și convinsă din adâncul sufletului că este alături de bărbatul vieții sale, nativa din Gemeni poate încerca și apele mariajului, dar o va face cu precauție, fără să fie 100% sigură de reușită.

Problema cu această zodie este tocmai caracterul său schimbător. Cel mai puternic semn dual al zodiacului se cunoaște bine și este conștient de rapiditatea cu care trece de la o stare la alta sau de la o opinie la cea contrară. Temându-se de plictiseală, de rutină mai presus de orice, este natural ca această femeie să privească cu sprâncene ridicate întrebător instituția căsniciei.

Ceea ce nu înseamnă că nu poate fi loială unui singur bărbat, pentru că are adânc ascunsă în ea rădăcina fidelității, doar că nu îi place să o scoată prea des la suprafață. Nu când sunt atâtea plăceri, atâtea tentații de încercat și jocuri de savurat pe această lume!

Desigur, în compania bărbatului potrivit și, cel mai probabil, foarte târziu, și unele reprezentante ale acestor zodii vor accepta să își pună pirostriile, dar vor avea întotdeauna un sentiment de regret față de libertatea lor pierdută.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (53)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta