Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Zodii care se despart vara aceasta

Redactor Andreea Baluteanu

Vara, cu ale sale ispite și tentații, cu vremea care strălucește și canicula care aprinde dorințe nepermise în trup, este anotimpul cu cele mai multe iubiri înfiripate, dar și cu un record de despărțiri. Din păcate, multe relații stabile își găsesc sfârșitul sub soarele arzător, fără putință de a mai fi reparate nici sub mângâierea blândă a toamnei.

Află dacă te numeri și tu printre zodiile care își pierd iubirea în vara 2017!

Zodii care rup relații în această vară

Cele trei zodii de mai jos vor începe toamna cu un nou statut sentimental: solo!

cuplu despartit

Gemeni

Zilele de vară sunt mai lungi, iar serile atât de plăcute, mai ales prin comparație cu arșița zilei, încât nu e de mirare că nativii din zodia Gemeni se simt incitați să vorbească mai mult decât de obicei. Cu un pahar rece de Prosecco și un subiect care le aprinde imaginația, acest femei nu mai au nevoie de nimic! Și, cum se știe că o discuție savuroasă e cel mai puternic afrodiziac pentru ele, nu e de mirare că vor deține supremația la relații încheiate în această vară.

Cu toate acestea, Gemenii nu vor suferi prea tare! Pe de o parte, decizia  de a pune capăt poveștii de dragoste actuale le va aparține în totalitate, așa că nu vor avea motive să se plângă de inimă albastră. Pe de altă parte, sunt unul dintre cele mai flexibile și mai adaptabile semne, deci se vor împăca rapid cu noul statut sentimental.

Mai dificil va fi pentru partenerii lor, pentru că vor găsi cu dificultate fete atât de fermecătoare, de sociabile și de distractive precum nativele noastre, chiar și sub soarele lipsit de inhibiții al verii!

Balanță

Ne pare rău pentru tine și nu mai vrem să îți prelungim suferința, așa că îți vom oferi vestea repede, și, sperăm noi nedureros: cel mai probabil, vei fi părăsită în această vară! Chiar dacă relația ta sudată pare să conducă mai degrabă spre altar, se va apropia vertiginos de tare de o ruptură.

Problema e că iubitul tău s-a săturat de proverbiala ta indecizie și nu o mai poate suporta, mai ales într-un anotimp atât de bogat în aventuri și distracții de tot soiul. În intervalul de care tu ai nevoie pentru a te decide ce costum de baie vei purta pe plaja din Grecia pe care abia ați ales-o, el va repera deja cel puțin cinci pretendente la poziția de iubită oficială.

Există însă un gând de consolare: iubirile de vară rareori durează, și, cel mai probabil, va încerca să se reîntoarcă la tine sub razele mai calde și mai înțelepte ale toamnei. Rămâne să te decizi dacă îl vei primi sau nu înapoi, și, de data aceasta, chiar îți recomandăm să îți iei tot răgazul necesar. Oricum, merită mai mult ca oricine să fie pus pe jar.

femeie trista

Vărsător

Vara e ca un mic rai pentru tine: sunt atâtea locuri de descoperit, atâtea povești de trăit, atâtea destine, specii pe cale de dispariție, suflete de salvat. Singurul lucru care îți lipsește în acest peisaj de poveste? Independența ta!

Dacă vei începe vara închisă într-o relație (de multe ori, tu exact așa percepi o poveste de dragoste serioasă), sunt șanse extrem de mici să o închei în același fel. Simți cum libertatea îți este amenințată mai ales în sezonul în care ea poate fi cel mai bine valorificată, așa că nu e de mirare că decizi să ți-o recâștigi imediat. Vei vrea să fii la fel de lipsită de interdicții precum o pasăre a cerului, zburând liberă printre tipi cu abdomen perfect și vacanțe exotice și savuroase.

Vestea tristă nu e însă că te desparți, ci că vei regreta mai târziu decizia luată. Odată ce exuberanța ți se stinge, vei visa din nou la brațele protectoare ale iubitului și la zâmbetul său cald. Posibilitățile de a fi iertată sunt însă minime: și el a avut parte de vară și de promiscuitatea sa amoroasă, așa că, cel mai probabil, nu prea mai e interesat să se întoarcă la tine și la personalitatea ta colorată, dar capricioasă.

Zodiile de mai sus nu trec pragul toamnei cu statutul „in a relationship” pe Facebook! Vara le aduce pecetea de single printr-o despărțire mai mult sau mai puțin așteptată!

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta