Horoscop
Înapoi la

Zodii care se îndrăgostesc în noaptea de Înviere

Zodii care se îndrăgostesc în noaptea de Înviere

Alexandra Dragoi

Noaptea de Înviere este un moment sfânt pentru toți creștinii, încărcat de energie pozitivă, care ne inspiră să vedem lucrurile dintr-un alt unghi și să fim mai buni, măcar pentru puțin timp, unii cu alții. Nu există persoană care să nu își dorească să aibă o jumătate în această perioadă, mai ales că tradiția nescrisă spune că sărbătorile trebuie să fie petrecute în familie sau în apropierea celor dragi. 

Dar nu trebuie să fii dezamăgită dacă noaptea de Înviere te prinde singură! În fond, trebuie să ne canalizăm atenția și sufletul asupra semnificației originale, creștine, a acestei mari sărbători. Cu toate acestea, destinul a pregătit ceva cu totul special pentru trei nativi din zodiac. Află în rândurile de mai jos despre ce este vorba! 

Iată cine se îndrăgostește în noaptea de Înviere!

cuplu indragostiti

Taur - În general, Taurii sunt persoane care cred în Divinitate și prețuiesc fiecare sărbătoare. Dacă ești născută sub semnul Taurului și nu ai încă pe cineva în viața ta, rugăciunile tale ar putea să fie ascultate chiar în noaptea sfântă de Înviere. Momentul special se va petrece în curtea bisericii, atunci când încerci să îți croiești loc prin marea de oameni strânsă acolo. Atunci îl vei întâlni pe EL.

Bărbatul visurilor tale te va remarca imediat și va intra în vorbă cu tine. O să se nască o poveste frumoasă de dragoste binecuvântată și trainică. 

Scorpion - Tradiția spune că este bine să duci Lumina Sfântă și acasă și să păstrezi lumânarea aprinsă cât mai mult timp. Vremea nu o să țină cu tine în noaptea de Înviere și vântul îți va da bătăi de cap. Lumânarea ta se va stinge de câteva ori pe drumul tău spre casă. 

Când mai ai câțiva pași până acasă, lumânarea se va stinge din nou, dar un bărbat necunoscut - care pare să fie un vecin nou - îți sare în ajutor. În semn de recunoștință, îl inviți la un ceai cald și, ușor ușor, de aici va porni povestea voastră de iubire.

Vărsător - Nu prea ești dusă la biserică, dar accepți să mergi la Înviere în urma insistențelor prietenilor tăi. Chiar dacă stai retrasă într-un colț, cineva te va remarca și îți va fura privirea. Subit, începe să îți placă la biserică... Se pare că Divinitatea este de partea ta, având grijă să îți îndeplinească dorința cea mai ascunsă fix atunci când tu te așteptai cel mai puțin. Chiar dacă relația o să demareze mai greu, în cele din urmă o să îți dai seama că el este bărbatul de care ai nevoie în viața ta! 

Câțiva nativi din zodiac au mari șanse să se întoarcă la biserică mai repede decât cred. Vezi aici dacă vei spune „da” anul acesta! 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
De ce se indragostesc barbatii de tine?
Incepe quiz
De ce se indragostesc barbatii de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.