Horoscop
Înapoi la

Zodii care se tem să iubească

Zodii care se tem să iubească

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Iubirea este cel mai frumos lucru, dar provoacă și cele mai mari suferințe. După o dezamăgire în dragoste, fiecare femeie reacționează în mod diferit. Unele persoane se refac mai repede, altele au nevoie de luni întregi sau chiar de ani pentru ca rănile să li se vindece. Iar anumite femei se închid în ele însele și refuză, pur și simplu, să mai iubească. Iată care sunt zodiile care se tem să mai iubească dacă au suferit în dragoste. 

tristete

Gemeni

Gemenii investesc foarte mult în iubire atunci când cred că și-au găsit jumătatea. Își dezvăluie și părțile ascunse ale sufletului și își fac multe iluzii. De aceea, o ruptură îi face să se simtă expuși și să-și piardă respectul de sine. Lumea nu va mai fi niciodată la fel pentru Gemeni dacă au fost dezamăgiți în dragoste. De multe ori vor spune stop oricărei căutări legate de iubire și își vor concentra energiile în cu totul alte scopuri. În adâncul ei, o femeie Gemeni este plină de teama că nu merită să fie iubită, că ceilalți nu vor fi niciodată sinceri față de ea. Iată de ce un bărbat va trebui să lupte multă vreme ca să-i câștige încrederea și să-i vindece rănile ascunse sub straturi de aparentă indiferență. 

Fecioară

De obicei, pentru Fecioară există o singură mare iubire, restul sunt numai relații pasagere. Dacă are norocul să primească aceleași sentimente pe care le dăruiește, Fecioara poate fi cea mai dedicată și pasională iubită. Caracterul ei rece se schimbă complet în preajma persoanei pe care o adoră. Dar dacă este trădată și rănită în dragoste, Fecioara se închide în sine, adesea pentru totdeauna, refuzând să mai primească pe cineva în inima ei. De multe ori, Fecioara se agață obsesiv de persoana care a trădat-o, pentru că pur și simplu nu poate trece mai departe. De fapt, nativele acestei zodii nici nu mai încearcă să facă un efort pentru a căuta pe altcineva, pentru că sunt convinse că toți bărbații le vor trăda în aceeași manieră. Iar această convingere le erodează complet încrederea în iubire și le face să se țină departe de noi relații. 

Vărsător

singuratate

Deși poate avea multe aventuri la activ, femeia Vărsător se teme de adevărata dragoste. Dacă a fost rănită fie și o dată în iubire, se reface foarte greu și rămâne cu o tristețe pe care nu o mărturisește nimănui. La suprafață poate părea calmă și detașată, dar sufletul ei este copleșit de dezamăgire. Numai un bărbat foarte atent poate descoperi această durere veche, care o face pe femeia Vărsător să taie legăturile cu iubirea. Dacă cineva îi oferă dragoste necondițioată, femeia Vărsător începe să se deschidă, dar este nevoie de timp și de răbdare pentru a o face să accepte din nou iubirea. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce creatura legendara esti?
Incepe quiz
Ce creatura legendara esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.