Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Zodii care strălucesc și în noroi

Redactor Andreea Baluteanu

Există oameni cu o personalitate deosebită, atât de specială încât strălucește chiar și în cele mai dificile situații. Au o lumină interioară care se reflectă mai ales în întuneric, care iese în evidență când chipul le e acoperit de un strat gros de noroi, cu care au fost împroșcați de viață.

Descoperă mai jos adevăratele diamante ale zodiacului, femeile care vor scânteia și mai tare atunci când sunt căzute la pământ!

Diamante în noroi: femeile care strălucesc în cele mai dificile situații

Poți să le dobori de câte ori vrei la pământ: se ridică din praf și, cu noroi pe față, strălucesc mai tare ca oricând!

in noroi

Berbec

E un efort colosal să o clintești pe această femeie de pe picioarele sale, dar, chiar și atunci când o faci, să nu te aștepți că o vei putea ține la pământ. Nativa din zodia Berbec este genul de persoană care capătă și mai multă putere în situațiile dificile, care își regăsește strălucirea interioară tocmai atunci când îi este mai greu.

E energică, puternică și peste măsură de determinată, și toate aceste calități devin și mai pregnante atunci când sunt acoperite de un strat gros de praf. E momentul în care ea începe să lumineze, precum un far în întuneric. Tocmai de aceea, Berbecii sunt  considerați a fi cei mai buni lideri ai zodiacului: sunt cei care aprind stelele pe cerul înnorat! Noi, muritorii de rând, nu putem decât să îi invidiem și să ne dorim ca într-o bună zi să le urmăm exemplul!

Taur

Nu ai spune, atunci când o vezi, delicată și sensibilă, înconjurată de lucrurile ei frumoase, de tablourile și obiecte de artă scumpe, dar nativa din zodia Taur e una dintre cele mai puternice din zodiac. Nu degeaba astrologii au asemuit-o cu animalul celebru pentru rezistența sa în cele mai grele condiții: crezi sau nu, e aidoma sa.

Dacă această femeie va fi luminoasă, caldă precum o flacără atunci când îi este bine, va începe să strălucească precum soarele atunci când se află în situații dificile. A fost înzestrată cu o încăpățânare ieșită din comun și cu o forță pe care și Rambo ar invidia-o. Dar aceste trăsături cu adevărat remarcabile sunt dublate și de bunătate, ceea ce face ca lumina pe care o emană și atunci când e acoperită de noroi să fie cu atât mai orbitoare. Crede-ne, va fi greu să nu o vezi și să nu te simți inspirată de ea!

in noroi

Capricorn

Semnele de pământ sunt renumite pentru statornicia și puterea lor, extrăgându-și rezistența din chiar solul pe care pășesc. Dar Capricornul este celebru chiar și printre suratele sale pentru uluitoarea sa putere: dotat cu o ambiție aproape ieșită din comun și cu o structură internă fenomenală, această zodie se numără printre cele care luminează precum un astru prin cele mai întunecate teritorii.

Dar ceea ce te uimește cu adevărat la Capricorn este faptul că nu iese cu nimic în evidență în situațiile complet normale. Dacă Berbecul e mereu o forță a naturii, iar Taurul fascinează încă de la prima vedere, Capricornul se simte în largul său atunci când e pus la încercare. Cu alte cuvinte, strălucirea sa e palidă atunci când nu se vede amenințată de niciun strop de noroi, dar devine atotputernicăîn momentul în care posesoarea sa se vede pusă în dificultate. Doboară la pământ acest nativ în aparență moale și vei avea de înfruntat o adevărată forță a naturii!

Zodiile de mai sus strălucesc în noroi, impresionează atunci când sune puse în dificultate și sunt imposibil de învins. Tu te numeri printre ele?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta