Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Zodii care te dezamăgesc de fiecare dată

Redactor Andreea Baluteanu

Sunt oameni cărora le-ai încredința viața ta fără nici cea mai mică rezervă, pentru că știi că, orice s-ar întâmpla, îți vor păzi spatele ca și cum ar fi al lor. De partea cealaltă, ai avut și tu, cu siguranță, parte de porția de dezamăgire, din partea unor persoane care s-au dovedit nedemne de încrederea ta!

Se pare că aceste caracteristici depind și de semnul zodiacal! Descoperă mai jos semnele alături de care ar trebui să te ferești, mai ales în momentele de cumpănă! Nu te vei alege decât cu porții dureroase de dezamăgire!

Zodiile care provoacă mereu numai dezamăgiri

Iată triada care te va lăsa de fiecare dată cu un sentiment amar!

fata dezamagita

Gemeni

Sunt sociabili, glumeți și parteneri minunați de șotii, dar nu și de necazuri. Când îți e lumea mai grea, vei vedea că un nativ de acest gen îți întoarce spatele fără nicio urmă de remușcare!

Problema cu Gemenii este că sunt cele mai indecise și mai nehotărâte zodii! Nu vor să îți facă rău, dar nici nu se vor decide în timp util să te ajute. Volatili precum aerul, îți vor dărui tone de dezamăgire în schimbul afecțiunii tale. Dacă mai adăugăm și că sunt un pic superficiali, vei înțelege de ce nu îi vrei aproape la greu!

Capricorn

De data aceasta, problema Capricornului nu e firea ușuratică, precum în cazul Gemenilor, ci interesele și atitudinea față de viață. Acești nativi sunt ambițioși, puternici și complet obsedați de avansarea pe scara socială!

Dacă ajutorul oferit ție îi va îndepărta chiar și cu un pas de ținta lor, îți poți lua la revedere de la el! Din păcate, Capricornul se va gândi întotdeauna mai întâi la sine și abia apoi la problemele tale. Tocmai de aceea, îl poți include fără teamă de a te înșela pe lista nativilor de la care nu vei primi nimic, cel puțin nu fără a le acorda o răsplată generoasă la final!

fata trista

Vărsător

Completăm lista neagră a dezamăgirilor cu Vărsătorul! De data aceasta, suntem sigure că îi vom șoca nu doar pe prietenii acestor nativi, ci și pe ei înșiși: aceste semne nu  s-au gândit niciodată că le-ar putea provoca altceva decât fascinație deplină celor din jur.

În cazul Vărsătorului, dezamăgirile curg din cauza faptului că ei au cu totul alte standarde decât oamenii obișnuiți. Originali, cu o personalitate unică, acești nativi nu consideră că ar datora cuiva ajutorul, cel puțin nu în forma așteptată de respectiva persoană. Dacă tu le ceri disperată împrumut o sumă oarecare de bani, ei îți pot oferi cu seninătate... sfatul de a nu te mai îndatora niciodată. O mare dezamăgire pentru tine, un gest pe care ei îl consideră mai mult decât adecvat!

Ne pare rău dacă amicii sau oamenii tăi dragi se află pe această listă: te sfătuim să îi iubești la fel de tare, dar să îi privești cu mai multă suspiciune!

Tu ce părere ai? Ești de acord cu triada dezamăgirilor stabilită de noi?

Surse foto: pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (78)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 14 ianuarie

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!