Horoscop
Înapoi la

Zodii care trec peste despărțire cu demnitate

Zodii care trec peste despărțire cu demnitate

Redactor Andreea Baluteanu

De multe ori, ne arătăm adevărata față, slăbiciunile și vulnerabilitatea atunci când suntem victime ale unui eveniment tragic. Poate că ne este ușor să fim puternice când suntem fericite și lipsite de griji, dar lucrurile stau cu totul altfel dacă suntem părăsite sau nevoite să încheiem o relație care a însemnat mult pentru noi.

Azi nu te amărâm însă cu lacrimi și suspine, ci îți prezentăm cele patru zodii care nu se lasă doborâte nici de finalul unei povești fierbinți de iubire!

Zodii care supraviețuiesc cu demnitate despărțirilor

Descoperă mai jos cele patru semne care ar trebui să te inspire cu comportamentul lor după despărțire!

zodii demne

Gemeni. Sunt persoane care afirmă că Gemenii nu ajung niciodată să iubească cu profunzime, că păstrează o distanță, o lejeritate chiar și în cele mai aprinse povești de dragoste, care le permite să își revină după despărțirile dureroase. Noi preferăm să numim însă acest comportament în aparență indiferent cu totul altfel: demnitate.

Oricât de mult ar fi iubit Gemenii, ei știu mai bine ca nimeni că, dacă se vor lăsa în voia tristeții covârșitoare, nu îi va ajuta cu nimic. Aceste zodii intelectuale sunt capabile să își controleze sentimentele și nu le place să fie compătimiți, așa că vor avea grijă să își ascundă impulsul de a se ghemui undeva departe și de a plânge. Desigur, îi ajută și rezervele native de voioșie, dar totul rezidă, în esență, din firea lor demnă!

Fecioară. Rareori ai să vezi o Fecioară doborâtă la pământ, plângând cu sughițuri și implorând să fie primită înapoi. Stabilă și în perfect acord cu sentimentele sale, nativa e prea conștientă de ea pentru a se lăsa dominată de emoții distructive. Poate părea blândă sau timidă în exterior, dar adevărul este că ascunde rezerve uriașe de putere.

Dacă pe Gemeni îi ajută buna dispoziție nativă să treacă peste supărări, Fecioara este susținută de aplecarea sa spre perfecționism, de seriozitatea și responsabilitatea pe care o simte atât față de ea însăși, cât și față de ceilalți. Toate aceste trăsături o vor împiedica să continue să își plângă de milă și îi vor dărui puterea de a o lua de la capăt chiar și după cele mai grele despărțiri.

femeie in vacanta

Balanță. Nu e zodie mai echilibrată decât Balanța, așa că e de la sine înțeles că nativa nu se va prăbuși pe un pat de lacrimi și de spini, hotărând că nu mai poate trăi dacă nu va rămâne alături de alesul inimii sale. Mai mult, această zodie este guvernată de însăși planeta iubirii și a frumuseții, Venus, ceea ce înseamnă că va ști să trăiască intens un sentiment dar, în mod paradoxal, nu se va lăsa dominată de el și va fi mereu convinsă că există o a doua, a treia, a o suta șansă la o nouă dragoste.

Pe Balanță o ajută însă și firea aplecată spre partea plăcută a vieții, sociabilitatea și faptul că nu își adăpostește niciodată fericirea doar în brațele unei singure persoane. Fiind atât de echilibrată, ea va reuși să găsească imediat consolare în numeroșii prieteni, în arta preferată sau în ea însăși, de fiecare dată când simte că se prăbușește din cauza suferinței.

Capricorn. Nu ai să vezi niciodată o nativă tipică din Capricorn doborâtă la pământ, fiindcă această zodie e mult prea conștientă de ea însăși ca să se umilească într-atât. Puternică și plină de bun-simț, ea prețuiește părerea celorlalți și tocmai această trăsătură o ajută să treacă cu demnitate peste o despărțire: cum și-ar mai putea menține prestigiul de care e atât de dependentă dacă ar simți că își pierde respectul plângând și tânguindu-se?

Ajută și faptul că al patrulea semn de azi nu se lasă aproape niciodată subjugat de sentimentul iubirii; dacă Balanța are numeroase alte ancore în viață, în afară de dragostea față de partener, Capricornul se bucură de multe alte interese. Dacă va suferi după un bărbat, se va alina refugiindu-se în muncă, ajungând astfel să realizeze lucruri mărețe în timp ce își vindecă inima frântă.

Nu vei vedea niciodată cele patru zodii de mai sus tânguindu-se, implorând, rugând fierbinte să nu fie părăsite: ele vor trece cu demnitate peste orice fel de despărțire!

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Treci repede peste despartiri?
Incepe quiz
Treci repede peste despartiri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.