Horoscop
Înapoi la

Zodii care vor rămâne însărcinate până la finele lui 2020

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Se anunță schimbări colosale pentru trei zodii! Vor rămâne însărcinate și viața li se va schimba complet până la sfârșitul anului 2020. Fie că este un bebeluș de mult dorit sau o surpriză totală, aceste nativel ale zodiacului vor iubi din plin fiecare clipă a sarcinii. Pentru trei dintre zodii viața va lua o turnură cu totul neașteptată, iar dacă te numeri printre acestea ar fi bine să dai deja startul pregătirilor!

În timp ce femeia Vărsător a visat la asta toată viața, pe femeia Balanță vestea o va lua prin surprindere și se va simți ca într-un carusel emoțional, iar pe de altă parte, femeia Berbec va trăi la intensitate maximă această perioadă. În schimb, Scorpionul va avea sentimente mixte și va face foarte multe planuri.

Berbecul consideră sarcina o provocare

Imediat ce va primi vestea că va rămâne însărcinată la finalul anului 2020, femeia Berbec se va gândi deja la ce școală îl va duce pe cel mic atunci când va crește. Femeia Berbec este cea intensă persoană pe care o poți întâlni în viața ta. Este imposibil să le urmezi programul nebun, care include o mie de activități, dar pe care par să le aibă pe toate sub control. Faptul că poate să facă mai multe sarcini în același timp îi este folositoare femeii Berbec atunci când devine mamă. Maternitatea va aduce, de asemenea, câteva trăsături surprinzătoare ale caracterului ei. Ca mamă, este incredibil de protectoare și iubitoare. 

Sursa foto: Unsplash

Balanța vrea să dea tot ce are mai bun

Pentru femeia Balanță, rolul de mamă va fi o adevărată provocare și își va impune să fie cea mai bună în ceea ce face. Pasiunea pentru extravaganță și armonie este ceea ce face din semnul zodiacal Balanță o mamă de succes. Ea se va asigura că bebelușul ei va beneficia de tot ce este mai bun. Fie că este vorba de experiențe de viață, lucruri materiale sau o casă sigură și unde există confort. Deoarece echilibrul nu prea e prezent în viața ei, femeia Balanță trebuie să se lupta mai mult pentru a fi fermă și consecventă în rolul de mamă. 

Scorpionul vrea să dețină controlul

Femeia Scorpion va simți că își îndeplinește destinul la auzul veștii ca va deveni mamă la finele lui 2020. Precum o mamă urs care își apără puii, o femeie Scorpion își va proteja copiii la fel cu aceeași determinare. Nu este o mamă blândă și nu va ezita să își învețe copiii lecții dure. Cu toate acestea, femeia Scorpionul este semnul extremelor și pe cât de iubitoare este, pe atât de mult va încerca să le controleze viața copiilor săi. Pe de altă parte, o mamă Scorpion își cunoaște copiii foarte bine și va simți mereu dacă au probleme. Este centrul emoțional al familiei, devotată copiilor ei și dornică să facă orice sacrificiu personal pentru ei.

Vărsătorul candidează la "mama anului"

Femeia Vărsător este un personaj extrem de contradictoriu. Iubește sincer, dar pare câteodată desinteresată, mai ales în relațiile amoroase. Când vine vorba despre rolul de mamă, devotamentul și sinceritatea sunt trăsăturile de bază ale ei. În plus, este întotdeauna rezervată și imprevizibilă, chiar și ca mamă. Copilul este cu adevărat binecuvântat că are o mamă în zodia Vărsător. O femeie Vărsător va știi mereu cum să comunice cu copilul ei și este o mamă model.

Surse foto: Unsplash, IStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.