Horoscop
Înapoi la

Zodii de bărbaţi care caută iubiri de o vară

Zodii de bărbaţi care caută iubiri de o vară

Ionelia Olteanu

Vara este anotimpul în care se numără zâmbete, şoapte şi bătăi accelerate ale inimii. De asemenea, spontaneitatea este la ea acasă în acest sezon, când vezi totul cu alţi ochi şi ştii că nu ai nimic de pierdut.

Iubirea de o vară, dacă este trăită la intensitate maximă, poate deveni o experienţă interesantă. În cazul în care te gândeşti să experimentezi asta, trebuie să laşi deoparte prejudecăţile, să ai aşteptări realiste şi să te bucuri din plin de orice clipă.

cuplu care se plimba cu motocicleta

Când vine vorba despre o iubire de o vară, cei mai înnebuniți se pare că bărbaţii, prin natura lor. Vor să încerce tot timpul altceva şi nu se sfiesc să zboare din floare în floare. Există unele combinaţii de zodii între care se nasc idile care încep în mod imprevizibil şi se încheie spumos, însă la fel de efemere precum valurile care se sparg de mal.

Află în ce zodii sunt născuţi bărbaţii care caută iubiri de o vară!

Taur

Dacă îţi doreşti lângă tine un bărbat alături de care să trăieşti cele mai intense experienţe vara asta, nativul zodiei Taur este cel mai potrivit pentru asta. El este genul de bărbat care are pare în fiecare vară de o nouă aventură şi este dispus să îţi arate ce înseamnă cu adevărat o iubire de-o vară alături de el. Vei fi cu adevărat impresionată de modalităţile prin care îţi va face curte, pentru că este un expert în asta. Dacă alegi să ai o aventură cu un bărbat din zodia Taur, acesta îţi va da ocazia de a trăi o vară incendiară. Vacanţele exotice şi petrecerile la malul mării vor fi nelipsite pentru Taurul aventurier.

Rac

Dacă îşi propune, bărbatul Rac va face tot ce îi stă în putinţă pentru a avea parte de o iubire de-o vară şi o face mai bine decât orice bărbat al zodiacului. Nu uită să fie politicos sau galant, aşa că femeia de lângă el va descoperi un bărbat cu adevărat interesant , care va avea ce să îi ofere pentru o vară. Există posibilitatea ca această poveste de o vară să devină o relaţie serioasă, însă trebuie analizată bine situaţia. Racul este uşor indiferent şi se poate plictisi repede, alegând să iasă din relaţie.

Balanţă

Iubirea de o vară descrie perfect dorinţa nativilor născuţi în zodia Balanţă. Ei îmbină plăcerea cu raţiunea şi bunul gust pentru a cuceri orice femeie. Pe cât este de rafinat şi cu un stil aparte, pe atât este de aventurier. Orice femeie care va sta lângă el se va simţi aşa cum nu s-a mai simţit vreodată. Va şti să o distreze şi să o cucerească de fiecare dată şi cu fiecare prezenţă. Bărbatul Balanţă este bărbatul ideal pentru o aventură perfectă care să poarte o femeie pe meleaguri necunoscute vara asta.

Vărsător

Bărbatul Vărsător va evita prin orice mijloace posibile relaţiile serioase şi chiar căsătoria. Preferă femeile deschise şi aventuroase, care sunt disponibile să încerce lucruri noi. Pentru el, femeia perfectă este cea care nu caută sentimente de dragoste nebuneşti şi nu face crize de gelozie. Dacă vrei să trăieşti o aventură de-o vară cu bărbatul Vărsător, nu te aştepta la declaraţii de dragoste. Bărbatul Vărsător este extrem de inteligent şi are simţul umorului foarte bine dezvoltat. Dacă îţi doreşti o relaţie cu el ar fi bine să nu încerci să îl constrângi deoarece este un spirit liber şi foarte independent. El va fi cel care atrage atenţia la toate petrecerile vara asta, aşa că trebuie să fii pe poziţie şi să te arăţi interesul.

Aceste zodii de bărbaţi pot să îţi ofere o vară perfectă atât ţie cât şi lor. Poţi profita de dorinţa lor de aventură şi distracţie dacă vrei să ai parte de o vară memorabilă.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce fruct de vara esti?
Incepe quiz
Ce fruct de vara esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.