Horoscop
Înapoi la

Zodii de femei care fac cele mai mari greșeli în dragoste

Zodii de femei care fac cele mai mari greșeli în dragoste

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Iubirea este un sentiment minunat, dar este adesea însoțită de tot felul de greșeli. Unele sunt minore și pot fi ușor reparate, însă altele sunt foarte mari și pot duce la suferințe și rupturi ireparabile. Unele femei sunt mai predispuse să facă erori importante în aria romantică. Fie se lasă prea ușor seduse și sunt rănite profund de persoane care profită de sentimentele lor, fie sunt orbite de gelozie și distrug dragostea. Cert este că anumite zodii cad mai ușor în greșeală decât altele în ceea ce privește iubirea. Iată care sunt zodiile care fac cele mai mari greșeli în dragoste.

Zodii care greșesc în iubire

Berbec

Berbecul este în top când vine vorba de greșeli în dragoste. De multe ori se îndrăgostește nebunește și face tot felul de proiecții legate de anumite persoane care nu simt la fel pentru el. Femeia Berbec nu ezită să declare orice bărbat care-i place drept sufletul său pereche, pentru ca mai apoi să sufere foarte tare când este părăsită sau trădată. Când este într-o relație, o femeie Berbec se arată adesea nemulțumită dacă lucrurile nu merg exact cum vrea ea, de exemplu, dacă partenerul nu-i demonstrează o dragoste ca-n filme. Este impulsivă și geloasă, iar toate aceste greșeli și defecte îi fac pe mulți bărbați să se retragă din relație.

Rac

Racul are o fire complicată și poate ajunge ușor la obsesii și dependență în relație, iar acest lucru îl va afecta pe termen lung. Printre greșelile sale cele mai importante este tendința de a repeta aceleași comportamente care i-au făcut rău în trecut. Este destul de imatur, capricios și centrat pe sine și devine nostalgic și blocat în evenimente trecute. Partenerul îi reproșează adesea că nu trăiește în prezent. Racii își idealizează de multe ori partenerii, iar atunci când se confruntă cu realitatea sunt profund răniți și dezamăgiți, ajungând la concluzia falsă că ei nu sunt demni de iubire și suficient de buni.

Balanță

În pofida a ceea ce se spune despre Balanțe, respectiv că sunt echilibrate, există situații în care dragostea le orbește și le destabilizează complet. Pot ajunge să facă excese în relație, agățându-se de persoana respectivă și devenind extrem de posesive. Aceste greșeli la o zodie în general diplomată pot aduce multă nefericire și pierderea respectului de sine. Este posibil ca o dragoste neîmpărtășită să devină obsesivă, ducând la o perioadă lungă de depresie și la imposibilitatea Balanței de a trece mai departe și de a-și reface viața.

Scorpion

Reacțiile extreme ale Scorpionului, imprevizibile și năvalnice, pot conduce la cele mai mari drame în relațiile amoroase. Multe dintre legăturile Scorpionului sunt marcate de conflicte și împăcări care au ca bază doar sexualitatea, nu și comunicarea reală. Femeile din această zodie se pot implica în amoruri marcate de gelozii și posesivitate, răzbunări și jocuri de culise. Una dintre cele mai mari greșeli ale Scorpionului este că ajunge să interpreteze orice relație prin prisma unui eșec pe care l-a avut mai demult, iar acest lucru subminează încrederea în partener și șansa la fericire.

greseli

Pești

Peștii sunt maeștrii iluziei, ai mistificării și ai automistificării. Acest lucru înseamnă că își trăiesc de multe ori dragostea într-o lume mentală, care nu are legătură cu realitatea. Sunt dependenți de persoane care tind să profite de ei și, în numele dragostei, ajung să facă numeroase compromisuri pentru a nu fi părăsiți și pentru a păstra iluzia relației perfecte. Mai mult decât atât, chiar și atunci când devin victime ale unui abuz, Peștii pot menține relația și neagă realitatea pentru a nu-și distruge povestea.

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce greseli faci in pat?
Incepe quiz
Ce greseli faci in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (36)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.