Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Zodii de femei care fac cele mai mari greșeli în dragoste

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Iubirea este un sentiment minunat, dar este adesea însoțită de tot felul de greșeli. Unele sunt minore și pot fi ușor reparate, însă altele sunt foarte mari și pot duce la suferințe și rupturi ireparabile. Unele femei sunt mai predispuse să facă erori importante în aria romantică. Fie se lasă prea ușor seduse și sunt rănite profund de persoane care profită de sentimentele lor, fie sunt orbite de gelozie și distrug dragostea. Cert este că anumite zodii cad mai ușor în greșeală decât altele în ceea ce privește iubirea. Iată care sunt zodiile care fac cele mai mari greșeli în dragoste.

Zodii care greșesc în iubire

Berbec

Berbecul este în top când vine vorba de greșeli în dragoste. De multe ori se îndrăgostește nebunește și face tot felul de proiecții legate de anumite persoane care nu simt la fel pentru el. Femeia Berbec nu ezită să declare orice bărbat care-i place drept sufletul său pereche, pentru ca mai apoi să sufere foarte tare când este părăsită sau trădată. Când este într-o relație, o femeie Berbec se arată adesea nemulțumită dacă lucrurile nu merg exact cum vrea ea, de exemplu, dacă partenerul nu-i demonstrează o dragoste ca-n filme. Este impulsivă și geloasă, iar toate aceste greșeli și defecte îi fac pe mulți bărbați să se retragă din relație.

Rac

Racul are o fire complicată și poate ajunge ușor la obsesii și dependență în relație, iar acest lucru îl va afecta pe termen lung. Printre greșelile sale cele mai importante este tendința de a repeta aceleași comportamente care i-au făcut rău în trecut. Este destul de imatur, capricios și centrat pe sine și devine nostalgic și blocat în evenimente trecute. Partenerul îi reproșează adesea că nu trăiește în prezent. Racii își idealizează de multe ori partenerii, iar atunci când se confruntă cu realitatea sunt profund răniți și dezamăgiți, ajungând la concluzia falsă că ei nu sunt demni de iubire și suficient de buni.

Balanță

În pofida a ceea ce se spune despre Balanțe, respectiv că sunt echilibrate, există situații în care dragostea le orbește și le destabilizează complet. Pot ajunge să facă excese în relație, agățându-se de persoana respectivă și devenind extrem de posesive. Aceste greșeli la o zodie în general diplomată pot aduce multă nefericire și pierderea respectului de sine. Este posibil ca o dragoste neîmpărtășită să devină obsesivă, ducând la o perioadă lungă de depresie și la imposibilitatea Balanței de a trece mai departe și de a-și reface viața.

Scorpion

Reacțiile extreme ale Scorpionului, imprevizibile și năvalnice, pot conduce la cele mai mari drame în relațiile amoroase. Multe dintre legăturile Scorpionului sunt marcate de conflicte și împăcări care au ca bază doar sexualitatea, nu și comunicarea reală. Femeile din această zodie se pot implica în amoruri marcate de gelozii și posesivitate, răzbunări și jocuri de culise. Una dintre cele mai mari greșeli ale Scorpionului este că ajunge să interpreteze orice relație prin prisma unui eșec pe care l-a avut mai demult, iar acest lucru subminează încrederea în partener și șansa la fericire.

greseli

Pești

Peștii sunt maeștrii iluziei, ai mistificării și ai automistificării. Acest lucru înseamnă că își trăiesc de multe ori dragostea într-o lume mentală, care nu are legătură cu realitatea. Sunt dependenți de persoane care tind să profite de ei și, în numele dragostei, ajung să facă numeroase compromisuri pentru a nu fi părăsiți și pentru a păstra iluzia relației perfecte. Mai mult decât atât, chiar și atunci când devin victime ale unui abuz, Peștii pot menține relația și neagă realitatea pentru a nu-și distruge povestea.

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Joi, 28 octombrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (47391 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (45656 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (41516 vizite)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (38633 vizite)
  5. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (32048 vizite)
  1. DIVA a încercat: Am descoperit magia iridologiei la Clinica Eliade și întreg corpul meu îmi mulțumește pentru asta (nota 5)
  2. Primește toamna cu brațele deschise și cu multă energie! Ajutorul tău de nădejde în noul sezon (nota 5)
  3. Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești (nota 4.9)
  4. Marele horoscop al dragostei pentru anul 2022: ce te așteaptă pe plan amoros, în funcție de zodie (nota 4.8)
  5. Cupluri de vedete pe care nimeni nu și le imagina vreodată împreună și care au devenit exemplul relației ideale! (nota 4.8)
  1. Horoscopul săptămânii 1-7 noiembrie: într-un labirint de secrete și mistere, zodiile purced în căutarea adevăratului sine (0 comentarii)
  2. Ce relație există între Francesco și Maria Speranța. Adriana Trandafir se visează cuscra Patriziei Paglieri (0 comentarii)
  3. Jamie Oliver a început să mănânce mai mult și a slăbit 12 kilograme. Care este secretul lui (0 comentarii)
  4. Zarug, dezgolit de secrete: ce nu știa nimeni despre simpaticul personaj (0 comentarii)
  5. Anda Adam e într-al nouălea cer! Iubitul ei a cerut-o în căsătorie în cel mai romantic mod: "A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie" (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!