Horoscop
Adevarata Stare de Bine

Zodii de femei care merită o coroană pentru ceea ce fac

Vineri, 14.07.2017
de Ionelia Olteanu

Atunci când vine vorba despre bunătate, femeile se fac de fiecare dată remarcate prin gesturile lor, care au capacitatea de a sensibiliza pe oricine. Există femei care se implică în orice pentru a ajuta acolo unde e nevoie şi pentru a schimba ceva, dar şi cele care, deşi empatizeză cu cei din jur şi vin cu idei, nu fac nimic în acest sens.

Iată zodiile de femei care fac orice pentru a le fi bine celor din jurul lor şi care merită să fie încoronate pentru lucrurile frumoase pe care le fac pentru ceilalţi.

femeie care are desenata o coroana

Berbec

Nativa zodiei Berbec este determinată, ambiţioasă şi nu renunţă până nu merge până la capăt cu misiunea de binefacere. Deşi eforturile sale nu sunt vizibile, face şi imposibilul pentru a ajuta pe cineva care are probleme. Cauzele umanitare sunt o prioritate pentru ea şi are grijă să se înscrie la în toate campaniile umanitare de ajutorare. Fiind o fire extrem de energică şi agitată, nativa zodiei Berbec îşi concentrează toată energia să rezolve orice problemă cât mai repede şi cât mai eficient. Acest lucru o ajută să îşi ducă la îndeplinire sarcina şi nu are nicio problemă să plece chiar şi în afara ţării dacă se iveşte oportunitatea unei misiuni într-o regiune lovită de calamităţi naturale.

Leu

Forţa interioară şi dorinţa de a avea succes în tot ceea ce face sunt caracteristicile principale ale femeii Leu. Ea se află în topul femeilor care merită o coroană pentru ceea ce fac tocmai datorită acestor lucruri care o impulsionează să fie o prezenţă miraculoasă pentru cei din jur. Fiind o persoană comunicativă, nu se dă în lături de la nimic, iar atunci când ştie că cineva se află în nevoie, face tot posibilul pentru a contribui la binele respectivei persoane şi nu aşteaptă să fie rugată. Acţionează din propria iniţiativă şi are o putere de convingere extraordinară. Este capabilă să organizeze un grup de oameni şi se pricepe de minune la strângerea de fonduri pentru că ştie ce rol important au banii în acţiunile de binefacere.

Balanţă

Femeia Balanţă este o femeie desăvârşită care se va sesiza voluntar atunci când simte că trebuie să acţioneze într-o situaţie urgentă şi atunci când cei din jur se aşteaptă mai puţin. Va cântări foarte bine perspectivele problemelor înainte de a acţiona. Nativa zodiei Balanţă adoră să trăiască într-un mediu frumos, curat, înconjurată de lucruri frumoase, astfel că va depune eforturi pentru a contribui la acestea. Datorită ideilor şi inteligenţei pe care le deţine, femeia Balanţă are capacitatea de a face foarte mult bine umanităţii, de aceea merită să fie încoronată.

Capricorn

Nativele din Capricorn au ca principală calitate emaptia. Nu au cum să stea cu mâinile în sân dacă cineva are o problemă. Se folosesc de toate abilităţile şi reuşesc să rezolve orice, astfel încât să îi fie bine celui care se află în suferinţă. Pe lângă micile gesturi de bunătate de care dau dovadă, femeile Capricorn se implică fără să stea pe gânduri în marile probleme cu care se confruntă omenirea, precum sărăcia. Dintre toate zodiile, Capricornul ştie cum să se folosească de resursele sale pentru a reuşi să îşi ajute semenii.

Aceste zodii merită să primească o coroană pentru binele pe care îl fac pentru cei din jur, dar şi pentru firea lor puternică ce le determină să se pună, de foarte multe ori pe locul doi.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (29)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!