Horoscop
Înapoi la

Zodii fără valoare. Nu au nimic de oferit, dar iau mereu ceva din viața ta

Zodii fără valoare. Nu au nimic de oferit, dar iau mereu ceva din viața ta

Roxana Dumitrica

Este neplăcut să îţi dai seama că ai fost folosit, mai ales când este vorba despre persoane apropiate. Aceşti nativi te vor manipula fără ruşine și se vor folosi de tine pentru a-și atinge scopul. Dacă ai de-a face cu aceste zodii, există mari şanse să fii trădată, minţită sau convinsă să faci ce nu vrei. Iată care sunt nativii care nu au nimic bun de oferit!

 

Racii manipulează şi dau vina pe ceilalţi

Deși nu vrea să fie perceput drept manipulator, exact aşa este nativul Rac. Îi place să controleze oamenii, iar dacă aceştia nu fac ce vrea el, apelează la lacrimi şi reproşuri. Dacă este prins, va arunca vina asupra celor care îl acuză, deoarece el pozează perfect în postura de victimă. Nu se teme să mintă şi să înşele pentru a-și atinge scopul, dar, cu toate astea, dacă i se aduc reproşuri, se va victimiza. Ţine la părerea celorlalţi şi poartă măşti sociale. Depinde de anturaj şi caută mereu oameni uşor de manipulat în cercul său. Dacă aceștia nu mai servesc intereselor sale, se va debarasa de ei cu cea mai mare uşurinţă.

Leii sunt obsedaţi de ei înşişi

Acest nativ este narcisist și, prin urmare, nu îi pasă de nimeni din jurul lui. De obicei, este superficial şi nu pune preţ pe sentimentele oamenilor, ci caută să fie centrul atenţiei. Leul are un orgoliu imens și întotdeauna trebuie să îi umilească pe cei din jur, pentru a se simţi important. Vrea să fie cu o treaptă deasupra tuturor şi calcă pe cadavre pentru a ajunge acolo unde vrea. Oamenii sunt pentru el simple trofee, al căror scop este să îl admire şi să trăiască în umbra lui. Dacă se simte ameninţat, Leul nu va ezita să aibă reacţii violente şi va încerca să le distrugă rivalilor stima de sine, care este, de altfel, chiar punctul său cel mai sensibil.

Scorpionii rănesc pentru a se apăra

Scorpionul crede că este într-o luptă cu toată lumea şi că cei din jur sunt rău intenţionaţi, de aceea răneşte pentru a se proteja. Simte slăbiciunea celorlalţi şi foloseşte fiecare informaţie împotriva adversarului, pentru a se apăra. Are tendinţa să controleze şi scoate ce e mai rău din oamenii cu care interacţionează. Își urmăreşte interesul şi nimeni nu poate afla ce gândeşte cu adevărat, deoarece este un maestru al camuflării emoţiilor. Precum o sirenă, va ademeni doar pentru a distruge. Va lupta până în pânzele albe pentru cei dragi, dar pe restul îi va distruge fără milă.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce dar ți-au oferit zeii?
Incepe quiz
Ce dar ți-au oferit zeii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.