Horoscop
Înapoi la

Zodii pe care le poți înșela! Iartă mereu infidelitatea

Zodii pe care le poți înșela! Iartă mereu infidelitatea

Ionelia Olteanu

O relație de dragoste dintre două persoane nu poate fi perfectă, mai ales dacă între parteneri există conflicte declanșate din diverse motive. Oricât de frumos ar părea totul în exterior, de cele mai multe ori intervenin contradicții ce au drept subiect infidelitatea. Există persoane care nu pot trece peste trădare, indiferent câte scuze și argumente ar aduce celălalt.

Articolul îți prezintă câteva exemple de nativi din zodiac ce pot fi înșelați la nesfârșit. Au capacitatea de a-și ierta partenerul de fiecare dată, ceea ce îl face pe acesta să profite. Nu suferă niciodată și nici nu pun la suflet așa cum s-ar întâmpla în mod normal. Află despre cine este vorba!

cuplu care se tine de mana

Iată zodiile care iartă de fiecare dată infidelitatea!

Gemeni

Deși bărbatul Gemeni este o fire schimbătoare, ce trece foarte repede de la o stare la alta, nu va fi prea greu să îl convingi să te ierte, dacă ai greșit față de el. Crede permanent în a doua șansă, chiar dacă este vorba despre a zecea. Nu îi pasă că l-ai înșelat pentru că preferă să trateze problema doar la suprafață. Supărările și necazurile nu reprezintă o prioritate pentru nativul Gemeni, tocmai de aceea se rezumă la a le depăși fără prea mari eforturi.

Infidelitatea nu îl afectează atât de tare pe cât s-ar crede, ceea ce nu e cazul să te bucure. Ar trebui să te gândești la faptul că, până acum, relația voastră a fost doar o joacă sau că el nici măcar nu a simțit ceva pentru tine. Chiar și așa, poate că ar fi mai bine să o luați pe drumuri separate pentru a evita alte neplăceri.

Fecioară

Un nativ născut în zodia Fecioară se va distinge întotdeauna de ceilalți. Are anumite principii după care se ghidează și apreciază foarte mult inteligența unei femei, chiar dacă aceasta îi va trăda încrederea. Deși nu este cel mai romantic bărbat, se va asigura că îi va oferi celei de lângă el momente frumoase, pe care să le țină minte toată viața. Ar vrea să aibă parte de o poveste de iubire perfectă, în care să nu intervină nimeni, dar se lovește de crunta realitate.

Femeia care îl înșală pe bărbatul Fecioară va fi surprinsă de reacția acestuia, pentru că el afișează o atitudine total nepăsătoare. Deși pare să accepte gândul că partenera l-a trădat, el va ține minte pentru tot restul vieții și va ierta, dar nu va uita. Chiar dacă ai obținut iertarea lui, te va ține minte.

barbat care scrie mesaj

Balanță

Bărbatul Balanță este extrem de sensibil, tocmai de aceea va ierta pe oricine, doar din teama de a nu isca un conflict inutil. Atunci când este într-o relație dă tot ceea ce poate cu gândul că, la rândul lui, va primi același lucru. Se teme foarte tare de singurătate, așa că preferă să aibă lângă el o femeie pe care nu o iubește, cu riscul ca aceasta să se consoleze în brațele altui bărbat.

Deși este atât de naiv, conștientizează faptul că riscă să se confrunte cu infidelitate din partea iubitei lui, tocmai de aceea nu îndrăznește să îi facă reproșuri sau să se supere. Năzuind să mulțumească pe toată lumea, nativul din Balanță nu își poate exprima propria părere, ceea ce reprezintă un punct slab. Se mulțumește să facă pe plac celor din jur, chiar dacă în sinea lui simte altceva.

Zodiile de bărbați care sunt capabili să ierte permanent infidelitatea se bazează foarte mult pe faptul că lucrurile vor merge mult mai bine dacă acordă a doua șansă. De multe ori se întâmplă să se înșele, dar nu își găsesc curajul de a încheia relația.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Stii sa fii mereu stapana pe situatie?
Incepe quiz
Stii sa fii mereu stapana pe situatie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (64)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.