Horoscop
Înapoi la

Zodii pe care nu le sperie bagajul tău emoțional

Zodii pe care nu le sperie bagajul tău emoțional

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Atunci când ne implicăm într-o relație, trebuie să fim dispuse să acceptăm persoana respectivă și cu bune, și cu rele. Indiferent de trecutul pe care îl are, ne unim viețile. Deoarece dragostea este o conexiune a sufletelor, celelalte aspecte nu contează atât de mult. Nu toată lumea însă este de acord în această privință. O relație trebuie să ofere stabilitate și încredere în viitor. Dacă între tine și persoana iubită pot să apară anumite bariere, atunci relația poate avea de suferit.

Deși majoritatea zodiilor se feresc de o astfel de persoană cu bagaj emoțional și relații nereușite, există nativi cărora nu le este teamă să țină cont de cât de mult ai suferit și să îți respecte trecutul și sentimentele. Alături de aceștia vei avea parte de multă înțelegere și de o dragoste necondiționată.

cuplu fericit

Iată care sunt zodiile pe care nu le sperie bagajul tău emoțional!

Rac

Racul este o zodie plină de compasiune, atentă le nevoile celorlalți. Atunci când reușești să trezești interesul acestei zodii, Racul te va primi în viața sa fără a ține cont de cine ai fost tu în trecut, de greșelile făcute sau de bagajul emoțional. Această zodie cu inimă de aur se dedică total persoanei iubite și reușește să vindece orice rană din relațiile anterioare. Vei învăța să iubești din nou alături de un Rac și vei avea parte de devotament și de momente de fericire.

Fecioară

Deși Fecioara este o fire destul de atentă la trecut atunci când își alege partenerul, atunci când se îndrăgostește, nu mai ține cont de astfel de detalii. În numele dragostei adevărate este în stare de orice, chiar să tolereze greșeli pe care le-ai făcut în trecut. Cu persoana iubită are extrem de multă răbdare și este dispusă să o ia de la început, cu pași mici. Poate să înțeleagă foarte bine sentimentele jumătății tale și să ofere multă libertate. Totuși ai grijă să nu ignori prea mult timp o Fecioară, deoarece devine răzbunătoare în astfel de situații.

cuplu in natura

Balanță

Balanțele sunt dispuse să te iubească cu toate defectele pe care le ai. Deși tu vei fi dezgustat de anumite trăsături de caracter sau ticuri pe care le ai, acești nativi trec cu vederea orice detaliu în numele iubirii. Lângă o Balanță vei avea parte de mult respect, dar și de înțelegere și iubire. Acest nativ îți respectă orice decizie, chiar dacă hotărârea luată îi aduce suferință.

Pești

Deoarece știu ce înseamnă suferința, alături de o persoană din zodia Pești nu vei ști niciodată ce este supărarea. Pentru fericirea partenerului este în stare de orice, chiar să îi accepte trecutul și greșelile. Se implică foarte mult în procesul de vindecare emoțională a jumătății lor. Peștii țin cont de cât de mult ai suferit și nu se sperie de bagajul tău emoțional.

Indiferent de ce s-a întâmplat în trecutul tău, lângă aceste zodii vei avea parte de dragoste și de înțelegere. Vei descoperi din nou ce înseamnă dragostea adevărată, dar și respectul.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce rasă de câine ți se potriveşte în funcție de profilul tău emoțional?
Incepe quiz
Ce rasă de câine ți se potriveşte în funcție de profilul tău emoțional?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.