Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Zodii protejate de Univers în 2020

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cele mai puternice planete, Jupiter, Uranus și Saturn, se vor afla în acest an în poziții benefice, creând un scut de siguranță în jurul anumitor semne zodiacale.

Cele trei planete sunt marii protectori ai zodiacului, ferind de rele atât semnele pe care le guvernează, cât și semnele prin care își fac tranziția.

Jupiter este considerat adesea un fel de „înger păzitor”, care, din punct de vedere astrologic, împiedică energiile cosmice negative să atingă zodiile pe care le protejează. Fiind numit după părintele zeilor, Jupiter este Regele, iar cei care se bucură de favorurile sale primesc noroc, capacitatea de a reuni intuiția cu logica, abilitatea de a elimina influențele toxice din viața lor. 

femeie porumbel

Sursa foto: Pinterest

Saturn este considerat adesea o planetă cu influențe sumbre, dar are protejații săi, cărora le dă puterea de a privi în inima realității, de a-și fixa obiective ce pot fi atinse și de a scăpa, din când în când, de capcana timpului, prin puterea și claritatea minții. Totul este simplu și bine definit în lumea lui Saturn, capacitatea de conștientizare este maximă, iar relațiile nu sunt întunecate de umbre. 

Uranus este o planetă ambiguă și capricioasă, dar atunci când se află într-un anumit semn, poate aduce creativitate și puterea de a depăși orice obstacol. La origini, Uranus a fost stăpânul lumii și păstrează ceva din măreția de odinioară. Deși a devenit un zeu ascuns, el își trimte emisarii din umbră, pentru a ocroti semnele prin care își face tranziția. 

Zodii protejate în 2020

Taur

În 2020, Uranus se se va afla în zodia Taurului, de aceea acest semn va fi susținut în toate proiectele sale, fie că este vorba de profesie, bani sau familie. Marea calitate pe care o va stimula Uranus este creativitatea Taurului și capacitatea sa de a găsi soluții, pentru a ieși din anumite stări de criză ce vor apărea de-a lungul anului. Dacă va iniția afaceri în acest an, va face anumite investiții sau va începe o activitate profesională nouă, Taurul va avea multe reușite și își va putea împlini un vis mai vechi legat de evoluția sa în carieră. Anul acesta, nativii singuri din Taur își vor găsi, în sfârșit, sufletul pereche și se vor elibera de suferințele și obsesiile trecutului. 

Săgetător

Deși a fost părăsit de curând de planeta care îl guvernează, mărețul Jupiter, Săgetătorul resimte încă efectele acestuia și în 2020, bucurându-se de un an în care își va valorifica talentele și va reuși să pună în practică un proiect important de viață. Este adevărat că și felul său jovial și deschis îl ajută să treacă mai ușor peste anumite probleme pe care le va avea în primele luni ale anului, dar ulterior, când influența lui Jupiter, aflat în semnul vecin, Capricornul, se va stabiliza, Săgetătorul va avea parte de multe lucruri bune, printre care un post mai bine plătit și o nouă dragoste care va apărea în calea sa. 

Capricorn

Cu trei planete tranzitând prin casa sa, Capricornul este răsfățatul și protejatul acestui an și orice probleme ar apărea în calea sa vor fi învinse cu ajutorul planetelor Jupiter, Saturn și Pluto. Jupiter îi aduce Capricornului norocul de a întâlni oameni extraordinari, care îi vor oferi un sprijin necondiționat și îl vor ajuta să-și dezvolte abilități cu totul speciale, precum empatia, compasiunea și tăria sufletească. Saturn, planeta care guvernează Capricornul, îl va susține în proiectele sale, oferindu-i cel mai important dar: timp pentru a-și atinge toate țelurile. Pluto, protectorul bogățiilor subterane, îl va înzestra pe Capricorn cu o stabilitate financiară mai mare decât în oricare alți ani. În plus, în decembrie 2020 va avea loc un eveniment spectaculos, conjuncția dintre Saturn și Jupiter în Capricorn, moment al unei realizări importante pe planul relațiilor și al evoluției spirituale. 

femeie planete

Sursa foto: Pinterest

Pești

Deși nicio planetă din cele trei menționate mai sus nu se află în Pești, aceștia sunt protejați în 2020 pentru că sunt tranzitați de Neptun, planeta lor guvernatoare. Pe parcursul acestui an, Neptun se va afla în Pești și le va da acestora acces la resursele sale profunde, la energiile subtile și vindecătoare ale subconștientului. Peștii vor fi protejați mai ales din punctul de vedere al sănătății și vor reuși să treacă peste orice problemă medicală ar avea. De asemenea, vor avea parte de resurse financiare importante, dar le vor cheltui destul de repede. Deși sunt cam risipitori, Peștii se vor bucura în acest an de cele mai frumoase excursii, de confort și de bună-dispoziție. 

Surse foto: Pinterest, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (65)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 26 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56473 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (52933 vizite)
  3. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48394 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (45083 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (40253 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  5. Zodii de aer: ce semne fac parte din această categorie și ce trebui să știi despre ele (nota 5)
  1. Cum să pui capăt unei aventuri amoroase (0 comentarii)
  2. Cum să știi dacă un bărbat Berbec te respinge (12 semne) (0 comentarii)
  3. Horoscopul general pentru luna februarie 2022: adio retrograde, bun venit energie cosmică molipsitoare, magie și dragoste reverberantă! (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 27 ianuarie 2022: Leul își dăruiește inima, dar nu își pierde capul (0 comentarii)
  5. Mesaj pentru bărbatul însurat: de ce nu mai este interesată soția ta de viața intimă (0 comentarii)