Horoscop
Înapoi la

Zodii providenţiale: îți fac mult bine, dacă le lași în viața ta

Violeta Ieremie

Unele persoane sunt ca o binecuvântare în viaţa noastră. Chipul ni se luminează şi ni se activează toate trăirile pozitive din noi în momentul când intrăm în contact cu ele. Sunt ca un pansament pentru suflet prin bunătatea şi compasiunea de care dau dovadă.

Rac

Racul, prin firea lui, este o persoană plină de compasiune care aduce alinare celor din jur. Gândirea lui profundă şi care atinge coarda sensibilă a oamenilor cu care relaţionează îl face să fie o prezenţă plăcută pentru cei din jur.

zodie spirituala

Ne putem gândi la răbdarea de care dă dovadă, frumuseţea lui interioară şi altruismul cu care ne înconjoară. În preajma lui, simţim un sentiment de linişte şi parcă ne ia toată greutatea de pe umeri. Racul nu e niciodată superficial, ci vorbeşte mereu cu tâlc şi scoate la iveală ce-i mai bun din oameni. Respectul pe care Racul îl dă oamenilor din jur îi fac pe aceştia să-i caute prezenţa şi să-i povestească întâmplările din viaţa lor. Faptul că nu emite judecăți de valoare la adresa altora, îl face pe Rac să capteze încrederea celor din jur. De asemenea, pentru Rac, a face bine este un stil de viaţă.

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane cu un simţ profund de analiză, pe cât sunt de pasionali. Dorinţa de a-i cunoaşte pe oameni îi fac să se împrietenească uşor şi să asculte ce are celălalt de zis. Idealismul lor poate fi molipsitor, credinţa în viaţă şi sinceritatea fac din aceşti nativi să fie pansament pentru sufletele îndurerate ale oamenilor în suferinţă. Cu toate că în aparenţă poate fi direct, în esenţă, Săgetătorul dă dovadă de compasiune şi de grijă pentru oameni. Este un bun ascultător şi ştie să fie alături de o persoană atunci când e nevoie. Curajos din fire, nu se dă înapoi de la momentele grele din viaţă şi îşi face un ţel să le rezolve. Crede din suflet că ziua următoare poate fi mai uşoară decât ziua prezentă, iar infuzia de optimism şi de credinţă îi molipseşte şi pe cei din jur care sunt atraşi ca un magnet de Săgetători. 

doua prietene bune

Peşti

Peştii sunt oameni cu har divin. Din tot zodiacul, ei ştiu cel mai bine să atingă sufletul oamenilor şi să le dea putere pentru a merge la departe. Se spune că oamenii născuţi în această zodie au adunat toate calităţile de la celelalte zodii şi, în plus, sunt extrem de receptivi la situaţiile dificile.

Smerenia este una dintre calităţile Peştilor. Un nativ în această zodie este blând şi înţelegător şi nu stă deoparte atunci când vede un om la necaz. Lipsa de judecată este o altă trăsătură a celor născuţi în zodia asta, fapt care îi ajută să se apropie de oameni străini şi chiar să li se spună secrete neştiute de nimeni. Latura spirituală este foarte dezvoltată, chiar şi când nu sunt conştienţi de acest lucru. Este ceva ce izvorăşte din interior şi este aducătoare de pace şi de speranţă. 

Tu cunoşti o persoană care să aibă aceste calităţi şi care este lângă tine mereu?

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (192)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.