Horoscop
Înapoi la

Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Ele sunt cele mai loiale semne zodiacale

Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Ele sunt cele mai loiale semne zodiacale

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Oamenii sunt diferiți și fiecare are anumite trăsături distinctive. Loialitatea este una dintre cele care, din păcate, se găsește rar pentru că nu oricine se poate dedica în totalitate într-o relație de iubire sau de prietenie. Fiecare semn zodiacal are calități și defecte, dar numai câteva dintre ele posedă și loialitatea, atât de râvnită în zilele noastre, având în vedere că oricine își dorește un partener sincer și dedicat.

Se știe că Leii sunt loiali și nu suportă trădările, dar ei nu sunt singurii nativi din zodiac ce posedă această atribuție. Toți cei care iubesc intens și sunt sinceri nu vor face nimic din ce ar putea să rănească o persoană dragă. 

Iată ce zodii nu te vor trăda niciodată:

Cele mai loiale semne zodiacale

Berbec
El va rămâne lângă tine indiferent de situație și va ști să te scoată din stările proaste pentru că este un bun ascultător și sfătuitor. Berbecul este loial în orice relație și urăște din tot sufletul înșelatul. În plan amoros, este senzual și pasional, dar nu îi place să se arate așa în fața mai multor parteneri, de aceea preferă relațiile de durată.

Berbecii au un spirit răzbunător și va fi vai și amar de cei care nu sunt loiali față de acești nativi pentru nimic nu va putea calma furia lor. Ei pun mare preț pe sinceritate și nu vor să aibă în anturajul lor persoane care nu posedă această virtute.

Taur
Acesta este unul dintre cei mai sinceri nativi ai zodiacului și spune întotdeuna ce gândește și ce simte, mai ales că el nu poate păstra niciodată un secret. Nu trebuie să îți faci griji că te va trăda pentru că el preferă să îți spună dacă nu mai simte ceva pentru tine, decât să te rănească înșelându-te sau mințindu-te. În schimb, dacă nu îi vei fi și tu loial, nu va uita niciodată că i-ai greșit și îți va reproșa toată viața că ai călcat strâmb în relația voastră.

Taurii sunt și foarte geloși, așa că dacă vor simți o urmă de infidelitate din partea celor dragi, îi vor persecuta până vor recunoaște tot adevărul. Nu este de glumă cu sentimentele acestor nativi pentru că se implică foarte tare în relații și apoi suferă înzecit dacă sunt trădați.

Balanță
Balanța este întotdeauna echilibrată și nu reacționează din impuls, așa că nu recurge niciodată la gesturi de trădare pentru că are timp să analizeze bine situația și conștientizează la timp o eventuală greșeală. Ea înțelege că prieteniile și relațiile sunt foarte importante și că celălalt nu merită să sufere.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au un spirit al justiției foarte bine dezvoltat și nu tac atunci când observă o nedreptate, iar dacă au în cercul de prieteni persoane care își înșală partenerii, se duc imediat și dezvăluie faptele comise. Dacă interacționează cu oameni predispuși la înșelat, încearcă să îi convingă că este mai bun sentimentul loialității decât cel al trădării.

Scorpion
Scorpionul este inofensiv și nu ar face niciodată rău cuiva, iar sinceritatea lui îl împiedică să ascundă o trădare. Nu trebuie să îți faci griji dacă ai o relație cu un nativ născut sub acest semn zodiacal pentru că nu va face nicio mișcare greșită. El nu este în stare nici să rostească o minciună nevinovată, darmite să înșele sau să trădeze pe cineva!

Nativii Scorpion sunt sensibili, dar răzbunarea lor poate fi cruntă dacă cineva îi dezamăgește și de asemenea, sunt foarte geloși atunci când suspectează lipsa de loialitate a cuiva. Simțul apărării este extrem de dezvoltat în cazul lor și nu vor ezita să te șteargă din lista de prieteni dacă îi trădezi.

Capricorn
Principiul lui în viață este să fie corect și onest indiferent de situație, fiind foarte strict cu această idee. El nu trădează niciodată pe nimeni și face tot posibilul să își arate respectul față de cei din jur. De asemenea, îi ajută și pe alții să ia deciziile corecte și să meargă pe calea cea dreaptă atunci când se află în impas. Capricornul oferă învățături despre sinceritate și loialitate tuturor celor cu care interacționează.

Acești nativi se pot detașa ușor de trădători și nu iartă prea repede, alegând să îi pedepsească prin indiferență pe cei care au greșit. Ei au și o intuiție puternică și intră la bănuieli foarte repede dacă primesc motive din partea celor dragi. Capricornii sunt înșelați rar pentru că oamenii nu prea îndrăznesc să le provoace latura întunecată.

Leu
Leul este permanent preocupat de imaginea lui și nu ar accepta ca cineva să spună despre el că este un trădător. Prin urmare, nu va face niciun gest care să îi strice imaginea, mai ales că este sincer și direct de fiecare dată. El este loial tocmai pentru că poate spune mereu ce gândește, fără să fie nevoie să se ascundă în vreun fel. Loialitatea lui vine și din respectul de sine și pe care îl poartă celor din jur, astfel că nu i-ar leza într-un mod care nu îi face cinste nici lui.

Autoritatea Leilor îi face să fie de temut în fața celorlalți și nimeni nu îndrăznește să îi trădeze pentru că sunt răzbunători, iar furia lor poate atinge cote maxime atunci când se simt nedreptățiți.

Ceilalți nativi ai zodiacului mai pot călca strâmb pentru că nu sunt la fel de ancorați în realitate, sunt mai visători și uneori se grăbesc în luarea deciziilor pentru că nu au răbdare să analizeze bine situațiile. Zodiile din lista de mai sus nu trădează niciodată și sunt foarte rare momentele în care se gândesc să facă un astfel de gest extrem, atunci când sunt în pragul disperării, iar de vină pentru starea lor sunt partenerii sau prietenii care i-au dezamăgit. Pe lângă loialitate, acești nativi din zodiac au în comun și încrederea oarbă în persoanele dragi și toți trăiesc dezamăgirea și iubirea la fel de intens.

Citește și: 6 zodii total opuse care sunt menite să fie totuși împreună

Surse articol: TimesofindiaIndiaYourtango

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.