Horoscop
Înapoi la

Zodiile care simt că nu sunt dorite de nimeni

Zodiile care simt că nu sunt dorite de nimeni

Lorena Pintilie

Există câteva zodii care trăiesc cu impresia greșită că nimeni nu agrează compania lor. Se simt invizibile și date la o parte, dar această prezumție se dezvoltă în sufletul lor fără a avea o bază întemeiată. Acești nativi sunt extrem de duri cu ei înșiși, încât devin orbi la bucuria pe care o aduc în viețile oamenilor cu care își petrec timpul.

În schimb, cred că toți cei dragi îi vor cât mai departe. Astfel că, din propria inițiativă, fără să aibă vreun motiv real, se izolează de contextele sociale și nutresc un sentiment de vinovăție nefondat. Iată care sunt zodiile care simt că nimeni nu le vrea în preajmă, deși greșesc amarnic!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Pe lângă problemele cu stima de sine, aceste zodii își hrănesc concepțiile greșite prin ruminație, care reduce drastic interacțiunea socială. Ce vrem să spunem? Dacă te afli printre cele patru zodii despre care vorbim, cel mai probabil tinzi să gândești excesiv, să planifici cu mult timp în avans și să presupui adesea că vor apărea anumite situații negative, presupuneri care, într-un final, nu se vor adeveri, totul petrecându-se doar în mintea ta.

Acești nativi se izolează deoarece simt o teamă constantă că vor fi respinși. Merg pe premisa „mai bine plec eu înainte să fiu dat la o parte”, o metodă de a acționa total greșită. Când vine vorba de neîncredere în sine, aceste semne astrologice sunt primele pe listă, de aceea au tendința de a presupune că nimeni nu îi vrea în preajmă.

Haide să vedem care sunt cele patru zodii care au impresia greșită că sunt o companie neplăcută!

Zodiile care se tem cel mai mult de schimbare

Taur

Taurii se luptă în mod obișnuit cu probleme legate de încrederea în sine. Au impresia că nu sunt plăcuți și preferă să evite să socializeze pentru a scăpa de doza de anxietate care vine odată cu relaționarea. Totuși, doar pentru că au sentimentul că nimănui nu-i pasă de ei, nu înseamnă că este și adevărat. În realitate, atât de mulți oameni sunt încântați să-și petreacă timpul cu acest semn al zodiacului.

Taurii sunt niște persoane extraordinar de empatice care își doresc să îi vadă mereu pe ceilalți cu zâmbetul pe buze. Le pasă de oricine, indiferent că e vorba de un prieten sau de o persoană pe care tocmai au cunoscut-o. Așa că, te întrebăm acum, Taurule: cum să nu fie plăcută compania ta când ești un om atât de bun la suflet? Ești literalmente unul dintre cei mai onești nativi ai zodiacului, un adevărat camarad pe care oricine se poate baza. Trebuie să îți dai seama că cei din jurul tău adoră să fie în preajma ta. Compania ta le oferă siguranță și stare de bine. Îți spunem chiar și un mic secret: ești mai popular decât crezi!

Rac

Persoanele născute sub semnul Racului gândesc prea mult. La fel ca Taurii, tind să „prevestească” întâmplări care nu vor avea loc niciodată. De asemenea, le este greu să se atașeze tocmai pentru faptul că „rumegă” prea mult informația. După fiecare interacțiune, se îngrijorează fără motiv. „Oare am greșit undeva? Am spus ceva nelalocul lui? Oare l-am supărat/am supărat-o cu ceva?”, sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pun.

Nu îți mai face atât de multe griji! Știm că încerci să fii drăguț/ă și să vezi lucrurile din perspectiva celorlalți, dar aproape niciodată nu ai dreptate când presupui că cei din jur nu te plac. Ești un om bun la suflet, emotiv, inimos, cum să crezi că aceste calități ar putea supăra pe cineva? Din contră, ești iubit/ă pentru această parte vulnerabilă și caldă.

Scorpion

Scorpionii sunt pesimiști din fire. Într-adevăr, această caracteristică a lor nu e cea mai plăcută, dar nu este o particularitate definitorie. Nativii Scorpioni sunt tentați să refuze invitațiile celor dragi din simplul fapt că au impresia că, de fapt, nimeni nu îi vrea în preajmă. „Cine ar vrea să stea cu un om plictisitor și pesimist cum sunt eu?”, se gândesc. Dar situația e, de cele mai multe ori, diferită.

4 zodii care își vor îndeplini orice vis sau dorință vara aceasta

Firea ta directă, sinceră și onestă îi apropie pe ceilalți de tine. Ești genul de prieten pe care te poți baza oricând și ești mereu acolo când e nevoie de tine. De fiecare dată când intri într-o cameră, ameliorezi starea de spirit. Dai curs celor mai frumoase și interesante conversații și ești al naibii de haios, chiar dacă nu prea îți vine să crezi. Cei dragi ție așteaptă momentele în care să profite de o mică discuție cu tine, să schimbe o vorbă, să ceară un sfat. Așa că nu te mai izola! Aproape toți te plac, dar trebuie să o faci și tu!

Vărsător

Vărsătorii ies mereu în evidență într-o mulțime de oameni. Sunt unici, și chiar dacă este un lucru cu care de obicei se mândresc, au și momente în care se simt ciudați din această cauză. Au impresia că nimeni nu îi înțelege, că sunt singuri chiar dacă sunt înconjurați de oameni și că nu pot împărtăși cu nimeni ceea ce simt cu adevărat. Deși Vărsătorii refuză să cedeze în fața tendințelor, asta nu înseamnă că sunt imuni la părerile celorlalți. Uneori, faptul că sunt atât de diferiți îi face să se simtă ca și cum nimeni nu îi vrea în preajmă. Total neadevărat.

Aduci mereu lucruri noi în discuție, diversitatea ta atrăgătoare îi intrigă pe cei din jur să își dorească să afle cât mai multe despre tine, nicidecum să te ignore. Cei mai mulți oameni se simt reîmprospătați de autenticitatea ta. Te admiră pentru faptul că îți rămâi fidel chiar și în cele mai grele momente, și, trebuie să recunoaștem, este chiar admirabil!

Așadar, nu tu ești de vină, ci ruminația ta. Gândirea ta excesivă te trage înapoi. Lasă lucrurile să decurgă de la sine. Ești o persoană minunată și suntem siguri că și nouă ne-ar plăcea să te întâlnim!

Surse foto: Pixabay 

Surse articol: Collective World

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Care este al saselea simt al tau?
Incepe quiz
Care este al saselea simt al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.