Horoscop
Înapoi la

Zodiile care vor avea cumpene și greutăți în următorii 5 ani!

Zodiile care vor avea cumpene și greutăți în următorii 5 ani!

Cristina Gherghina

Anumite momente nefericite din viața acestor nativii vor aduce lecții importante pentru aceștia și le vor arăta consecințele propriilor greșeli. Următorii 5 ani nu vor arăta atât de bine pentru următorii nativi, iar aceștia trebuie să se înarmeze cu răbdare și cu puterea necesară pentru a ieși cu bine din acestă perioadă.

Racii vor fi pusi într-o situație destul de dificilă, în care trebuie să aleagă între viața profesională și cea personală. Nu va fi o decizie ușoară, însă vei vedea că ceea ce ai ales nu este ceea ce te face fericită.

Horoscopul suferintei pe 5 ani

Nativii din zodia Leu vor reuși să își găsească sufletul pereche, însă acest lucru vine cu un preț mare, pierderea unei prietenii. Se vor confrunta cu câteva probleme și leii și va fi o perioadă destul de tensionată și pentru aceștia. Vărsătorii vor avea parte de probleme foarte mari în relația de cuplu și vor ajunge chiar la despărțire. Vor trece și aceștia printr-o perioadă destul de dificilă cu partenerul de viață.

LEU

Începând cu anul acesta, nativii din zodia Leu vor reuși să își găsească sufletul pereche, iar viața lor se va transforma ceva foarte frumos. Însă, lucruri nu vor arăta așa de bine pentru mult timp, pentru că un vechi prieten se va împotrivi relației. Vei fi pusă în situația în care trebuie să alegi între relație și prieten, ceea ce nu e un lucru foarte bun. Cuvintele urâte pe care prietena ta ți le-a adresat, te pun pe gânduri destul de serios și ești foarte hotărâtă să renunți la prietenia cu aceasta.

Ceea ce și faci, până la urmă, nu ai nevoie de oameni toxici în viața ta, care nu se pot bucura pentru fericirea ta. Ruptura aceasta îți va creea destul de multe probleme, iar o perioadă destul de lungă de timp vei fi supărată. Chiar dacă nu vei arăta că suferi, partenerul și oamenii din jurul tău vor fi alături de tine și te vor sprijini în perioada această.

Nu este momentul să te gândești la ceea ce a fost, ci trebuie să te bucuri de prezent și de faptul că ai ales cu inima. Încearcă să nu mai privești în urmă, pentru că vei ajunge să trăiești în trecut, ceea ce nu este bine pentru tine. Fii puternică și lasă timpul să te vindece și sigur vei observa cu timpul că te simți din ce în ce mai bine și că ești deschisă la noi prietenii. Fii atentă, însă, ca de data aceasta trebuie să alegi cu capul și nu cu inima, ca să nu mai ai de pierdut!

Rac

La începutul anului viitor vei fi pusă în situația în care trebuie să alegi între viața personală și cea profesională.Balanțele vor fi puse în dificultate și vor avea parte de o perioadă destul de tensionată din acest punct de vedere.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.