Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra 2

Cifra 2 simbolizează bunătate, echilibru, egalitate, dar și dualitate. De asemenea, acest număr inspiră dorința de a judeca, de a media și de a organiza totul. De aceea, comunicarea și parteneriatele joacă un rol important în acest caz. Dar cifra 2 face referire și la lupta care se duce uneori între indecizie și fermitate. Se cere în acest caz o inimă deschisă și o minte înțeleaptă, altfel va fi greu de luat o decizie care să conducă pe drumul cel bun. În orice etapă a vieții este nevoie de echilibru. Acesta este ingredientul de care trebui să ții cont pe calea pe care mergi.

Cifra doi este a celor care știu să stabilească un echilibru în viața lor. Cuvintele care descriu cel mai bine semnificația acestui număr magic sunt colaborarea și diplomația. Deși el transmite și ideea de opoziție și conflict, atâta timp cât triumfă caracteristicile pozitive în caracterul unei persoane, nu vor fi probleme. Fără cifra 2 nu ar exista latura pozitivă și cea negativă, cele pe care orice persoană le are într-o mică ori mare măsură, în funcție de caz.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28192 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21514 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19891 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Regulament concurs ExpertNails (0 comentarii)
 2. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 3. Care este secretul Iuliei Vântur pentru silueta perfectă. Obiceiul straniu cu care își începe fiecare zi (0 comentarii)
 4. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 5. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!