Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra 9

Semnificația cifrei 9 face referire la realizări, satisfacție, succes și îndeplinirea dorințelor. De asemenea, se adaugă la simbolistică puterea intelectuală, inventivitatea și influența asupra situațiilor și lucrurilor. Cifra 9 te încurajează să îți descoperi calitățile și să le scoți în evidență. Doar așa vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești și să ieși în evidență pe unde treci.

Ca simbolistică, cifra 9 seamănă cu 6, diferența este că trăsăturile ei nu se revarsă doar asupra familiei și a unei comunități mici, ci trebuie privite la scară largă. Ea indică toleranță, afecțiune și o conexiune specială. Deși nu este o cifră dedicată liderilor, atunci când circumstanțele o impun, devine un simbol puternic. În momentul în care îți va apărea în cale, vei ști că atunci trebuie să acționezi fără să mai stai pe gânduri. Trebuie să preiei controlul asupra vieții tale, dar să nu renunți la diplomație și să nu te lași trasă de ceilalți pe un drum greșit.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19891 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!