Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cifra destinului 1

Cifra destinului 1 exprimă independență, demnitate și dorința mare de realizare personală. Vor fi de dus multe bătălii crâncene de-a lungul vieții, toate destinate afirmării și obținerii unei poziții mai bune, dar succesul se va arăta la orizont.

Calități

Persoanele care sunt reprezentate de cifra destinului 1 sunt ambițioase, spontane și optimiste. Ele reușesc să treacă cu ușurință peste provocările vieții și nu renunță oricât de grea ar fi lupta.

Abilitățile lor le ajută să ajungă acolo unde își doresc și chiar mai departe. Lor le place să creeze lucruri unice, să se implice în tot felul de proiecte și să iasă în evidență. Nu le este deloc greu să se afirme ca lideri. De altfel, mulți oameni din jur le privesc astfel și sunt în stare să le urmeze oriunde.

Defecte

Cei care au cifra destinului 1 dau dovadă de încăpățânare în viață. Ei nu tolerează ca alții din jur să îi conducă și să le spună ce să facă cu viața lor. Impulsivitatea le imprimă dorința de a face orice pentru a-și atinge obiectivele, fiind dispuși să calce și pe cadavre.

Nimic din ceea ce au nu pare să îi mulțumească și tind să îi critice deseori și pe cei din jurul lor. Alte defecte de care dau dovadă aceste persoane sunt egoismul, superficialitatea și complexele de superioritate.

 

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta