Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra destinului 1

Cifra destinului 1 exprimă independență, demnitate și dorința mare de realizare personală. Vor fi de dus multe bătălii crâncene de-a lungul vieții, toate destinate afirmării și obținerii unei poziții mai bune, dar succesul se va arăta la orizont.

Calități

Persoanele care sunt reprezentate de cifra destinului 1 sunt ambițioase, spontane și optimiste. Ele reușesc să treacă cu ușurință peste provocările vieții și nu renunță oricât de grea ar fi lupta.

Abilitățile lor le ajută să ajungă acolo unde își doresc și chiar mai departe. Lor le place să creeze lucruri unice, să se implice în tot felul de proiecte și să iasă în evidență. Nu le este deloc greu să se afirme ca lideri. De altfel, mulți oameni din jur le privesc astfel și sunt în stare să le urmeze oriunde.

Defecte

Cei care au cifra destinului 1 dau dovadă de încăpățânare în viață. Ei nu tolerează ca alții din jur să îi conducă și să le spună ce să facă cu viața lor. Impulsivitatea le imprimă dorința de a face orice pentru a-și atinge obiectivele, fiind dispuși să calce și pe cadavre.

Nimic din ceea ce au nu pare să îi mulțumească și tind să îi critice deseori și pe cei din jurul lor. Alte defecte de care dau dovadă aceste persoane sunt egoismul, superficialitatea și complexele de superioritate.

 

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19890 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!