Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cifra destinului 2

Cifra destinului 2 se remarcă prin echilibru, corectitudine și încredere. Cuvintele cheie care reprezintă acest număr de destin sunt munca în echipă și armonia. Deseori se apelează la cei născuți sub influența acestei cifre pentru a media un conflict.

Calități

Persoanele guvernate de cifra destinului 2 sunt sincere, deschise și de bază. Ele știu cum să vorbească cu cei din jur astfel încât să îi facă să se simtă bine și să le ofere încredere în puterile lor, motiv pentru care ceilalți apelează deseori la ajutorul lor.

Cei născuți sub influența cifrei destinului 2 nu iau decizii pripite, ci le cântăresc bine, ceea ce îi împiedică să facă greșeli în viață. Ei reușesc să atingă succesul atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, dar trebuie să muncească mult. Lucrurile nu le vor cădea în brațe peste noapte, mai ales că nici nu își asumă riscuri.

Defecte

Persoanele născute sub acest număr al destinului au și ele o latură negativă, însă nu este vorba de una care să îi sperie pe cei din jur. Problemele lor pornesc deseori de la faptul că nu au suficientă încredere în ei, astfel că nu au curajul să își îndeplinească dorințele.

Tot la capitolul defecte se adaugă și naivitatea de care dau câteodată dovadă aceste persoane. Le permit cu ușurință celor din jur să profite de ele și nu iau nicio măsură în acest sens. Deși nu se întâmplă des să aibă astfel de stări de pesimism, atunci când se întâmplă totul poate fi dat peste cap.

 

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta