Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cifra destinului 3

Cifra destinului 3 caracterizează persoanele care sunt înzestrate cu creativitate. Ele pot ajunge departe dacă își dezvoltă talentul pe care îl au, dar și dacă trec cu bine peste provocările presărate în calea lor.

Calități

Cei născuți sub acest număr al destinului sunt sociabili, veseli și energici. Lor le place să se împrietenească cu toată lumea și să își trăiască viața fără grija zilei de mâine. Preferă să pună accent mai mult pe lucrurile frumoase ale vieții decât pe necazurile care mai apar din când în când în calea lor.

Problemele nu îi sperie pe cei cu cifra destinului 3, ci le întăresc caracterul. Istețimea și originalitatea de care dau dovadă îi scot din multe situații neplăcute de-a lungul vieții.

Defecte

La polul opus, defectele celor născuți sub influența acestei cifre de destin au legătură cu irosirea talentului pe care îl au. Își pot pierde identitatea și dorința de a merge mai departe, mai ales dacă nu apare curând în calea lor ceva care să îi motiveze. În astfel de momente ei nu mai comunică cu nimeni și chiar devin obraznici dacă cineva încearcă să se apropie de ei.

 

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta