Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra destinului 4

Cifra destinului 4 simbolizează inteligență, spirit de analiză, dar și exigență. Visele de zi cu zi se pot transforma cu ușurință în adevărate obsesii, în special dacă drumul spre ele se complică.

Calități

Cei guvernați de cifra destinului 4 sunt realiști, buni organizatori, perseverenți și puternici. Nu se lasă doborâți de greutățile vieții, ci luptă pentru a ajunge acolo unde își doresc. Cei din jurul lor au despre ce să discute cu ei și chiar îi pot considera un model demn de urmat. Faptul că ei își țin mereu promisiunile este o altă bilă albă în caracterul lor.

Persoanele care au cifra destinului 4 au abilitatea de a-și exprima bine ideile, motiv pentru care nu au probleme în a urca pe scara carierei. Ei devin aproape de neînlocuit în mediul în care lucrează.

Defecte

Latura negativă a celor născuți sub influența cifrei destinului 4 conduce la lăcomie și intoleranță. Ei pot să piardă sensul vieții lor și să ignore lucruri importante din jurul lor.

De asemenea, cei născuți cu această cifră își pierd diplomația în fața persoanelor pe care nu le plac. Ele nu se pricep prea bine să păstreze armonia în aceste cazuri, ci își pierd cumpătul. Ceea ce au planificat de zor se poate duce pe apa sâmbetei dacă se lasă mânați de impulsivitate.

 

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28186 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19889 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!