Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cifra destinului 5

Cifra destinului 5 transmite progres, independență, aventură și capacitate excelentă de comunicare. Cei care sunt reprezentați de ea sunt văzuți ca niște deschizători de drumuri. Ei îi îndrumă pe cei din jur să descopere calea cea bună.

Calități

Persoanele născute sub cifra destinului 5 sunt firi vesele, spontane, creative și inteligente. Ele sunt interesate de latura profesională și adoră să lucreze cu oamenii, astfel că domeniile care implică acest lucru sunt potrivite pentru ele.

Reprezentanții acestui număr fug cât pot de mult de rutină în viața de zi cu zi, motiv pentru care se implică în tot felul de proiecte și nu se tem prea mult de ceea ce le poate aduce viitorul. Ei îndrăznesc la mai mult atunci când vine vorba despre dezvoltare personală și pot fi considerați adevărate modele.

Defecte

Cifra destinului 5 are și aspecte negative, astfel că cei născuți sub ea sunt și ei influențați de ele. Au tendința să devină iresponsabili și să piardă multe lucruri de valoare în viață. Le place să riște și nu le pasă prea mult de cei din jurul lor, cu atât mai puțin dacă trebuie să îi înlăture din calea lor.

Impulsivitatea și irascitabilitatea sunt alte caracteristici ale celor născuți sub cifra destinului 5. Atunci când viața nu le oferă activități care să sporească nivelul de adrenalină, cad în depresie și cu greu mai pot să iasă din această stare care îi mistuie.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta