Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cifra destinului 6

Cifra destinului 6 este caracterizată de idealism, generozitate și responsabilitate. Înțelepciunea și echilibrul sunt trăsături care se observă la reprezentanții care au acest număr al destinului încă din primii ani de viață.

Calități

Persoanele născute sub cifra destinului 6 își asumă responsabilități fără teamă și se implică în toate sarcinile care le sunt pasate, indiferent cât de dificile sunt. Nu le place să renunțe la jumătatea drumului, ci merg cu determinare până la capăt. În plus, întotdeauna le place să dea o mână de ajutor celor din jur.

Despre reprezentanții acestui număr se spune că sunt buni de pus pe rană. Ei sunt dedicați familiei și prietenilor, astfel că nu îi vor lăsa niciodată la greu. Aceste persoane sunt cinstite și de încredere, motiv pentru care cei din jurul lor le cer frecvent ajutorul.

Defecte

Deși cei reprezentați de cifra destinului 6 au multe calități, totuși nu sunt fără defecte. Ei tind să trăiască după dorința celorlalți, astfel că pierd șansele de a fi vreodată cu adevărat fericiți. Ajung să strângă multe poveri pe umerii lor, se simt vinovați pentru că nu se ridică la nivelul pretențiilor celorlalți și cu greu mai găsesc calea spre fericire.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta