Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra destinului 6

Cifra destinului 6 este caracterizată de idealism, generozitate și responsabilitate. Înțelepciunea și echilibrul sunt trăsături care se observă la reprezentanții care au acest număr al destinului încă din primii ani de viață.

Calități

Persoanele născute sub cifra destinului 6 își asumă responsabilități fără teamă și se implică în toate sarcinile care le sunt pasate, indiferent cât de dificile sunt. Nu le place să renunțe la jumătatea drumului, ci merg cu determinare până la capăt. În plus, întotdeauna le place să dea o mână de ajutor celor din jur.

Despre reprezentanții acestui număr se spune că sunt buni de pus pe rană. Ei sunt dedicați familiei și prietenilor, astfel că nu îi vor lăsa niciodată la greu. Aceste persoane sunt cinstite și de încredere, motiv pentru care cei din jurul lor le cer frecvent ajutorul.

Defecte

Deși cei reprezentați de cifra destinului 6 au multe calități, totuși nu sunt fără defecte. Ei tind să trăiască după dorința celorlalți, astfel că pierd șansele de a fi vreodată cu adevărat fericiți. Ajung să strângă multe poveri pe umerii lor, se simt vinovați pentru că nu se ridică la nivelul pretențiilor celorlalți și cu greu mai găsesc calea spre fericire.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28186 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19889 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!