Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cifra destinului 6

Cifra destinului 6 este caracterizată de idealism, generozitate și responsabilitate. Înțelepciunea și echilibrul sunt trăsături care se observă la reprezentanții care au acest număr al destinului încă din primii ani de viață.

Calități

Persoanele născute sub cifra destinului 6 își asumă responsabilități fără teamă și se implică în toate sarcinile care le sunt pasate, indiferent cât de dificile sunt. Nu le place să renunțe la jumătatea drumului, ci merg cu determinare până la capăt. În plus, întotdeauna le place să dea o mână de ajutor celor din jur.

Despre reprezentanții acestui număr se spune că sunt buni de pus pe rană. Ei sunt dedicați familiei și prietenilor, astfel că nu îi vor lăsa niciodată la greu. Aceste persoane sunt cinstite și de încredere, motiv pentru care cei din jurul lor le cer frecvent ajutorul.

Defecte

Deși cei reprezentați de cifra destinului 6 au multe calități, totuși nu sunt fără defecte. Ei tind să trăiască după dorința celorlalți, astfel că pierd șansele de a fi vreodată cu adevărat fericiți. Ajung să strângă multe poveri pe umerii lor, se simt vinovați pentru că nu se ridică la nivelul pretențiilor celorlalți și cu greu mai găsesc calea spre fericire.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (58288 vizite)
 2. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (47807 vizite)
 3. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (43205 vizite)
 4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (39610 vizite)
 5. Cum vor fi zodiile peste 10 ani (35301 vizite)
 1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
 2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
 3. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
 4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (nota 4.4)
 5. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (nota 4.3)
 1. S-a întâmplat din nou! România, zgâlțâită de un alt cutremur! (0 comentarii)
 2. Șoc la Hollywood! Una dintre bombele sexy din Baywatch este de nerecunoscut, după 17 ani de la încheierea filmărilor (0 comentarii)
 3. I se spune cea mai sexy mamă din lume. La 43 de ani, este confundată cu fiica ei de 19 ani (0 comentarii)
 4. De la Pitești la Hollywood, alături de elita actorilor! Cine este superba actriță de origine română care face senzație peste Ocean (0 comentarii)
 5. Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a transformat într-o domnișoară extrem de sexy (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!