Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cifra destinului 7

Profunzimea în gândire este una dintre cele mai reprezentative carateristici ale cifrei destinului 7. Există o viziune diferită asupra lumii, motiv pentru care este ușor de înțeles că și nivelul de inteligență este peste medie în cazul lor.

Calități

Reprezentanții cifrei destinului 7 sunt atenți la detalii, profunzi și creativi. Ajung să se remarce ușor în domeniile în care își propun, însă muncesc mult pentru a obține ceea ce își doresc.

De asemenea, ei sunt caracterizați de sete de cunoaștere, gândire analitică și răbdare. Le place să mediteze, să ducă o viață linștită și bine organizată. Se pot baza oricând pe intuiția lor pentru că este destul de puternică și îi poate conduce pe drumul cel bun.

Defecte

Cei reprezentați de cifra destinului 7 tind să devină pesimiști și irascibili, iar în acele momente preferă să trăiască în singurătate. Cu greu se atașează de cineva și ajung să devină obsedați de un anumit hobby.

Deși persoanele născute sub cifra destinului 7 nu par rele la prima vedere, pot ajunge să îi rănească pe cei din jurul lor. Își complică viața de multe ori și se pierd pe drumul către succes.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta