Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra destinului 7

Profunzimea în gândire este una dintre cele mai reprezentative carateristici ale cifrei destinului 7. Există o viziune diferită asupra lumii, motiv pentru care este ușor de înțeles că și nivelul de inteligență este peste medie în cazul lor.

Calități

Reprezentanții cifrei destinului 7 sunt atenți la detalii, profunzi și creativi. Ajung să se remarce ușor în domeniile în care își propun, însă muncesc mult pentru a obține ceea ce își doresc.

De asemenea, ei sunt caracterizați de sete de cunoaștere, gândire analitică și răbdare. Le place să mediteze, să ducă o viață linștită și bine organizată. Se pot baza oricând pe intuiția lor pentru că este destul de puternică și îi poate conduce pe drumul cel bun.

Defecte

Cei reprezentați de cifra destinului 7 tind să devină pesimiști și irascibili, iar în acele momente preferă să trăiască în singurătate. Cu greu se atașează de cineva și ajung să devină obsedați de un anumit hobby.

Deși persoanele născute sub cifra destinului 7 nu par rele la prima vedere, pot ajunge să îi rănească pe cei din jurul lor. Își complică viața de multe ori și se pierd pe drumul către succes.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28186 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19889 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!