Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cifra destinului 8

Cifra destinului 8 este a oamenilor independenți, puternici și bogați. Banii și puterea sunt principalele aspirații, iar succesul este garantat în viață în acest caz. Nu este vânată doar situația materială, ci și un statut social bun.

Calități

Cei născuți sub influența cifrei destinului 8 sunt înzestrați cu inteligență, determinare și curaj. Lor nu le este teamă să își asume riscuri, motiv pentru care au parte de multe oportunități în viață.

Atunci când li se pune în cap să învețe ceva nou, au toate șansele de reușită. Mintea lor ageră îi ajută să prindă totul din zbor, de aceea sunt deseori de neînlocuit în mediul din care fac parte.

Defecte

Reprezentanții acestei cifre nu sunt lipsiți de defecte. Au tendința să le conducă viața celor din jur, astfel că devin cu ușurință insensibili la nevoile lor. Îi interesează atât de mult să își atingă țelul, încât sunt în stare să calce și pe cadavre.

Au momente când nu le convine nimic și se supără din orice. Spiritul lor critic la adresa celor din jur este usturător. Încăpățânarea de care dau dovadă le creează o reputație negativă, astfel că multe persoane ajung să îi ocolească.

 

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta