Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cifra destinului 9

Generozitatea, onestitatea și compasiunea sunt caracteristicile care reprezintă cifra destinului 9. Nivelul spiritual atinge cote înalte, mai ales dacă reprezentanții aleg o profesie care implică meditație.

Calități

Persoanele născute sub influența cifrei destinului 9 sunt altruiste, devotate, perseverente și muncitoare. Ele au principii bine înrădăcinate în viață, așa că cu greu le poate schimba cineva părerea în anumite privințe. Se bucură de o intuiție puternică, motiv pentru care nu pot fi duse de nas cu ușurință.

Acești reprezentanți găsesc repede soluții la probleme pe care alții le consideră imposibile. Modul în care ei văd viața este complet diferit, astfel că nu este de mirare de ce cei din jur îi privesc ca pe niște lideri.

Defecte

Având în vedere că cei născuți sub cifra destinului 9 tind să fie visători, cad pradă iluziilor. Nu li se recomandă să petreacă mult timp în singurătate pentru că vor pierde contactul cu realitatea.

Reprezentanții acestui număr al destinului devin destul de exigenți cu ei. Ajung să ceară atât de multe lucruri de la propria persoană, încât cad într-o stare de depresie atunci când realizează că le este imposibil să atingă pragurile înalte pe care le-au fixat singuri.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta