Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra numelui 1

Dacă te reprezintă cifra numelui 1, atunci ești o persoană puternică, determinată și curajoasă. Nu te lași până nu obții ceea ce îți dorești în viață, chiar dacă cei din jur te mai trag câteodată înapoi. Acest număr este al liderilor înnăscuți, al celor care luptă până la final atunci când ei consideră că ceva merită cu adevărat.

Și în domeniul amoros, cei care care sunt guvernați de acest număr se gândesc mai mult la nevoile lor și mai puțin la cele ale partenerului. De obicei, ei sunt cei care fac primul pas atunci când se simt atrași de cineva. Este evident că suportă cu greu refuzul, așa că vor insista până își vor atinge țelul.

Cei reprezentați de cifra numelui 1 tind să fie egoiști și dominatori. Pentru ei cântărește mult imaginea lor socială. Le place ca ceilalți să îi respecte și să îi urmeze fără să le creeze probleme.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28186 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19888 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17780 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
 5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!