Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra numelui 4

Cifra numelui 4 îi reprezintă pe cei ambițioși, siguri pe ei, care știu ce vor de la viață. Obstacolele nu îi sperie atât de rău ca pe ceilalți oameni. Dimpotrivă, ei se simt mai atrași de drumurile care par greu de străbătut decât de cele care te invită blând să pășești pe ele.

Persoanele care au cifra numelui 4 preferă relațiile ce le oferă stabilitate, dar în același timp au nevoie de libertate. Ele se simt frustrate dacă partenerul de cuplu încearcă să le domine, să le știrbească independența, așa că își pierd, treptat, pofta de viață. Cu greu găsesc puterea de a ieși dintr-o astfel de legătură sentimentală toxică.

Dacă te reprezintă acest număr al numelui, cu siguranță dai dovadă de încăpățânare. În loc să fii apreciată pentru determinarea ta, s-ar putea să dai dovadă, în unele momente, de viziune îngustă. Mai bine privește lucrurile dintr-o altă perspectivă și s-ar putea să fii uimită de rezultat.

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28186 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19888 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17780 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
 5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!