Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cifra numelui 9

Cifra numelui 9 este a celor generoși, toleranți și inteligenți. Prin ei curge o energie aparte, motiv pentru care au o intuiție destul de puternică. Reprezentanții au principii bine înrădăcinate și devin cu ușurință un model demn de urmat pentru cei din jur. De multe ori renunță la binele lor în favoarea celor dragi și nu se căiesc niciodată pentru acest lucru.

Se implică foarte mult când vine vorba de dragoste. Ei sunt fideli până în pânzele albe, își susțin partenerul necondiționat și îi arată frecvent dovezi de iubire. Oricine s-ar simți norocos să aibă un partener care are cifra numelui 9 în destin.

Poate că oferă impresia că sunt persoane cu multe calități, dar reprezentanții au și ei punctele lor slabe. Ei sunt deseori nemulțumiți și trec ușor de la o stare la alta. Cu greu le poate pătrunde cineva în inimă pentru a afla care este cauza nemulțumirii lor.

 

Numerologie

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28186 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19888 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!