Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Diavolul

Diavolul

Descrierea cărţii: Diavolul este una dintre cărțile din Arcana Majoră care înspăimântă cel mai mult. Cartea este reprezentată printr-o figură care are o poziție superioară și știe bine cum să se impună. Cuplul pe care îl supraveghează este gol și vulnerabil în fața lui, dar inspiră calm și supunere.

Semnificaţie: Diavolul semnifică o situație fără ieșire, ceea ce înseamnă că trebuie să fii prudentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. De asemenea, această carte mai face referire la trăsături ca zgârcenie, minciună, ură, gelozie și invidie. Indiferent de situația în care te afli, încearcă să găsești și alte posibilități. Nu îi lăsa pe cei din jur să îți spună că acestea nu există, ci continuă să cauți. Nu te lăsa târâtă pe un drum de pe care nu te mai poți întoarce. Tentație este mare, dar după aceea vei realiza că ai făcut o mare greșeală.

Dacă Diavolul ți-a ieșit întors, înseamnă că ești prinsă într-o iluzie, o situație pe care nu reușești să o depășești pentru că nu vezi adevărata ușă. Poate că acum te simți fără putere, dar nu știi niciodată când lucrurile se vor schimba la polul opus. Dacă ai conștiința încărcată, încearcă să repari ceea ce ai comis. Încă mai poți să schimbi ceva în viața ta.

 

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta