Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Diavolul

Diavolul

Descrierea cărţii: Diavolul este una dintre cărțile din Arcana Majoră care înspăimântă cel mai mult. Cartea este reprezentată printr-o figură care are o poziție superioară și știe bine cum să se impună. Cuplul pe care îl supraveghează este gol și vulnerabil în fața lui, dar inspiră calm și supunere.

Semnificaţie: Diavolul semnifică o situație fără ieșire, ceea ce înseamnă că trebuie să fii prudentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. De asemenea, această carte mai face referire la trăsături ca zgârcenie, minciună, ură, gelozie și invidie. Indiferent de situația în care te afli, încearcă să găsești și alte posibilități. Nu îi lăsa pe cei din jur să îți spună că acestea nu există, ci continuă să cauți. Nu te lăsa târâtă pe un drum de pe care nu te mai poți întoarce. Tentație este mare, dar după aceea vei realiza că ai făcut o mare greșeală.

Dacă Diavolul ți-a ieșit întors, înseamnă că ești prinsă într-o iluzie, o situație pe care nu reușești să o depășești pentru că nu vezi adevărata ușă. Poate că acum te simți fără putere, dar nu știi niciodată când lucrurile se vor schimba la polul opus. Dacă ai conștiința încărcată, încearcă să repari ceea ce ai comis. Încă mai poți să schimbi ceva în viața ta.

 

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28161 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21501 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20584 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19832 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17753 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 2. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 3. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 4. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)
 5. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!