Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Diavolul

Diavolul

Descrierea cărţii: Diavolul este una dintre cărțile din Arcana Majoră care înspăimântă cel mai mult. Cartea este reprezentată printr-o figură care are o poziție superioară și știe bine cum să se impună. Cuplul pe care îl supraveghează este gol și vulnerabil în fața lui, dar inspiră calm și supunere.

Semnificaţie: Diavolul semnifică o situație fără ieșire, ceea ce înseamnă că trebuie să fii prudentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. De asemenea, această carte mai face referire la trăsături ca zgârcenie, minciună, ură, gelozie și invidie. Indiferent de situația în care te afli, încearcă să găsești și alte posibilități. Nu îi lăsa pe cei din jur să îți spună că acestea nu există, ci continuă să cauți. Nu te lăsa târâtă pe un drum de pe care nu te mai poți întoarce. Tentație este mare, dar după aceea vei realiza că ai făcut o mare greșeală.

Dacă Diavolul ți-a ieșit întors, înseamnă că ești prinsă într-o iluzie, o situație pe care nu reușești să o depășești pentru că nu vezi adevărata ușă. Poate că acum te simți fără putere, dar nu știi niciodată când lucrurile se vor schimba la polul opus. Dacă ai conștiința încărcată, încearcă să repari ceea ce ai comis. Încă mai poți să schimbi ceva în viața ta.

 

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (58284 vizite)
 2. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (47800 vizite)
 3. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (43203 vizite)
 4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (39589 vizite)
 5. Cum vor fi zodiile peste 10 ani (35300 vizite)
 1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
 2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
 3. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
 4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (nota 4.4)
 5. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (nota 4.3)
 1. S-a întâmplat din nou! România, zgâlțâită de un alt cutremur! (0 comentarii)
 2. Șoc la Hollywood! Una dintre bombele sexy din Baywatch este de nerecunoscut, după 17 ani de la încheierea filmărilor (0 comentarii)
 3. I se spune cea mai sexy mamă din lume. La 43 de ani, este confundată cu fiica ei de 19 ani (0 comentarii)
 4. De la Pitești la Hollywood, alături de elita actorilor! Cine este superba actriță de origine română care face senzație peste Ocean (0 comentarii)
 5. Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a transformat într-o domnișoară extrem de sexy (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!