Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Dreptatea

Dreptatea

Descrierea cărţii: Dreptatea reprezintă o femeie care este pregătită de acțiune. Ea nu va mai trece nimic cu vederea, ci va cântări și judeca toate faptele. Această carte este asociată atât cu judecata oamenilor, cât și cu cea divină. Dacă nu ai făcut nimic rău în trecut, nu ai de ce să te îngrijorezi atunci când îți apare această carte. Dimpotrivă, poate că vei fi răsplătită în sfârșit.

Semnificaţie: Dreptatea este o carte bună pentru tine, însă numai dacă ai acționat cu bunătate și dacă ai fost o victimă în trecut. Ceea ce ai făcut până acum îți va influența viitorul. Karma își va face jocul de acum încolo. Dacă te simți vinovată de ceva, încă mai ai timp să îndrepți situația. Această carte este ca un semnal de alarmă pentru tine. Nu trebuie să o privești ca pe o amenințare, ci ca pe o modalitate de a te îndrepta.

Dacă această carte din Tarot ți-a ieșit întoarsă, așteaptă-te la pedeapsă, nedreptăți și ghinioane. Poți să ai parte de astfel de probleme chiar dacă nu ai făcut nimic în neregulă. Este suficient ca o persoană apropiată să fi făcut ceva greșit. Din păcate, responsabilitatea va pica și pe umerii tăi. Nu poți să faci prea multe în acest sens, ci doar să accepți situația și să nu acționezi la nervi.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta