Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Dreptatea

Dreptatea

Descrierea cărţii: Dreptatea reprezintă o femeie care este pregătită de acțiune. Ea nu va mai trece nimic cu vederea, ci va cântări și judeca toate faptele. Această carte este asociată atât cu judecata oamenilor, cât și cu cea divină. Dacă nu ai făcut nimic rău în trecut, nu ai de ce să te îngrijorezi atunci când îți apare această carte. Dimpotrivă, poate că vei fi răsplătită în sfârșit.

Semnificaţie: Dreptatea este o carte bună pentru tine, însă numai dacă ai acționat cu bunătate și dacă ai fost o victimă în trecut. Ceea ce ai făcut până acum îți va influența viitorul. Karma își va face jocul de acum încolo. Dacă te simți vinovată de ceva, încă mai ai timp să îndrepți situația. Această carte este ca un semnal de alarmă pentru tine. Nu trebuie să o privești ca pe o amenințare, ci ca pe o modalitate de a te îndrepta.

Dacă această carte din Tarot ți-a ieșit întoarsă, așteaptă-te la pedeapsă, nedreptăți și ghinioane. Poți să ai parte de astfel de probleme chiar dacă nu ai făcut nimic în neregulă. Este suficient ca o persoană apropiată să fi făcut ceva greșit. Din păcate, responsabilitatea va pica și pe umerii tăi. Nu poți să faci prea multe în acest sens, ci doar să accepți situația și să nu acționezi la nervi.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27902 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21359 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20374 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19489 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17369 vizite)
 1. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 2. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 3. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 4. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 5. O vizită la salon ca o zi într-o vacanță exotică . Uite locul unde te poți relaxa pe deplin (nota 4.5)
 1. Care este adevărul din spatele reclamei virale în care apare Bianca Drăgușanu? (0 comentarii)
 2. Importanța pensulelor de machiaj bune (0 comentarii)
 3. Acatistul Înălțării Domnului (0 comentarii)
 4. Uzzi de la B.U.G Mafia, "băiatul rău" al muzicii românești, a devenit tătic. Vezi cum arată familia lui frumoasă, de care este tare mândru! (0 comentarii)
 5. Huawei anunță Huawei Live Tech Talk: o serie de live streaming-uri inedite care aduc premii, discount-uri și invitați surpriză (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!