Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Echilibrul

Echilibrul

Descrierea cărţii: Echilibrul indică o figură angelică ce toarnă apă dintr-o ulcică în alta. Cartea cuprinde planul emoțional, pe cel spiritual și fizic, toate menținute în echilibru fără prea mare efort. Echilibrul este o carte pozitivă în esență, însă îți transmite ideea că ai nevoie de moderație în viața ta, așa că ar trebui să îi asculți sfatul.

Semnificaţie: Echilibrul te încurajează să ții sub control balanța vieții tale, să întâmpini provocările de zi cu zi cu calm în suflet și zâmbet pe buze. Păstrează-ți picioarele pe pământ, încearcă să te înțelegi bine cu toată lumea din jur și nu reacționa în defensivă. Spune adevărul, însă ai grijă la modalitatea în care faci acest lucru. Lasă mânia și resentimentele deoparte și încearcă să fii mai caldă și mai blândă. Echilibrul este o carte care îți spune că este momentul să încetinești ori chiar să oprești. Reevaluează situația în care te afli în prezent și gândește-te bine ce trebuie să faci mai departe.

Dacă vei vedea cartea într-o poziție inversă, înseamnă că mesajul ei este și mai puternic pentru tine. Nu vei găsi ușor calea cea bună, ci va trebui să dai dovadă de răbdare până când o vei descoperi. Din păcate, ești dominată de imaturitate și neîncredere în sine, iar aceste caracteristici te vor împiedica să mergi departe. Mai mult de atât, s-ar putea să ceri ajutorul cuiva din jurul tău, iar acea persoană mai mult să te încurce decât să te ajute.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta