Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Echilibrul

Echilibrul

Descrierea cărţii: Echilibrul indică o figură angelică ce toarnă apă dintr-o ulcică în alta. Cartea cuprinde planul emoțional, pe cel spiritual și fizic, toate menținute în echilibru fără prea mare efort. Echilibrul este o carte pozitivă în esență, însă îți transmite ideea că ai nevoie de moderație în viața ta, așa că ar trebui să îi asculți sfatul.

Semnificaţie: Echilibrul te încurajează să ții sub control balanța vieții tale, să întâmpini provocările de zi cu zi cu calm în suflet și zâmbet pe buze. Păstrează-ți picioarele pe pământ, încearcă să te înțelegi bine cu toată lumea din jur și nu reacționa în defensivă. Spune adevărul, însă ai grijă la modalitatea în care faci acest lucru. Lasă mânia și resentimentele deoparte și încearcă să fii mai caldă și mai blândă. Echilibrul este o carte care îți spune că este momentul să încetinești ori chiar să oprești. Reevaluează situația în care te afli în prezent și gândește-te bine ce trebuie să faci mai departe.

Dacă vei vedea cartea într-o poziție inversă, înseamnă că mesajul ei este și mai puternic pentru tine. Nu vei găsi ușor calea cea bună, ci va trebui să dai dovadă de răbdare până când o vei descoperi. Din păcate, ești dominată de imaturitate și neîncredere în sine, iar aceste caracteristici te vor împiedica să mergi departe. Mai mult de atât, s-ar putea să ceri ajutorul cuiva din jurul tău, iar acea persoană mai mult să te încurce decât să te ajute.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19891 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!