Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Eremitul

Eremitul

Descrierea cărţii: Eremitul este un pustnic care nu mai este satisfăcut de ceea ce îi oferă lumea din jur și se izolează. El are nevoie de liniște pentru a aprofunda ceea ce îl macină. Este vorba despre acea singurătate după care tânjești atunci când cauți un răspuns în sufletul tău. Ar trebui să urmezi acest sfat dacă nu înțelegi ce se întâmplă în interiorul tău și trebuie să iei neapărat o decizie.

Semnificaţie: Această carte din Tarot poate fi privită ca un ghid. Poate fi vorba despre vocea ta interioară, care încearcă să îți transmită un mesaj important, ori despre o persoană apropiată. Ascultă cu atenție mesajul care ți se transmite pentru că te va ajuta să îți schimbi perspectiva asupra vieții. Însă doar după ce vei reflecta singură la ceea ce te îngrijorează, vei putea să găsești o soluție.

Dacă Eremitul a ieșit întors, înseamnă că te focusezi prea mult pe cercetarea unei probleme pe care ar fi trebuit să o lași de mult timp în urmă. De asemenea, poate să semnifice și faptul că, din cauza nerăbdării și a grabei, ești pe punctul să comiți o greșeală. Această perioadă semnalează și faptul că nu este un moment bun să iei o hotărâre.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta