Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Faetonul sau Carul

Faetonul sau Carul

Descrierea cărţii: Această carte din Tarot este una puternică și este deseori asociată cu norocul. Ea arată atât forțele pozitive, cât și pe cele negative, pe care conducătorul carului a învățat să le țină sub control. La fel ca Faetonul, fii pregătită de drum și îmbrățișează schimbările ce vor avea loc în viața ta.

Semnificaţie: Faetonul indică victorie, capacitatea de a controla situația în care te afli. Acele momente în care viața ta a stagnat au luat sfârșit. Este momentul să acționezi cu ambiție și să iei frâiele în mâini. Vei duce o luptă crâncenă, dar nu îți va sta nimeni în cale la final, ci vei triumfa în tot ceea ce îți vei propune.

Atunci când Faetonul apare întors, ia în considerare că situația ta se poate complica. Decizia pe care ai de gând să o iei trebuie să fie bine cântărită. De asemenea, ia în considerare că drumul pe care vei merge nu va fi chiar unul lin, ci vei avea de trecut mai multe provocări. Este posibil să pierzi lucruri importante în demersul tău, dar orice ar fi, nu te opri.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta