Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Faetonul sau Carul

Faetonul sau Carul

Descrierea cărţii: Această carte din Tarot este una puternică și este deseori asociată cu norocul. Ea arată atât forțele pozitive, cât și pe cele negative, pe care conducătorul carului a învățat să le țină sub control. La fel ca Faetonul, fii pregătită de drum și îmbrățișează schimbările ce vor avea loc în viața ta.

Semnificaţie: Faetonul indică victorie, capacitatea de a controla situația în care te afli. Acele momente în care viața ta a stagnat au luat sfârșit. Este momentul să acționezi cu ambiție și să iei frâiele în mâini. Vei duce o luptă crâncenă, dar nu îți va sta nimeni în cale la final, ci vei triumfa în tot ceea ce îți vei propune.

Atunci când Faetonul apare întors, ia în considerare că situația ta se poate complica. Decizia pe care ai de gând să o iei trebuie să fie bine cântărită. De asemenea, ia în considerare că drumul pe care vei merge nu va fi chiar unul lin, ci vei avea de trecut mai multe provocări. Este posibil să pierzi lucruri importante în demersul tău, dar orice ar fi, nu te opri.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28186 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19888 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!