Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Forta sau Puterea

Forta sau Puterea

Descrierea cărţii: Această carte este asociată cu zodia Leu, ceea ce susține ideea de putere și hotărâre. Figurile care apar în imagine, leul și femeia, fac referire la impulsivitate și frustare, dar și la forța interioară de a le controla. Este vorba despre puterea pe care o ai tu pentru a înfrunta ceea ce îți așterne viața în cale.

Semnificaţie: Această carte îți indică faptul că nu mai trebuie să acționezi cu impulsivitate de acum încolo, ci să încerci să te schimbi. Nu vei reuși să faci nimic bun dacă nu reușești să îți controlezi furia și resentimentele. Chiar dacă vei trece prin situații care te vor testa, vei reuși să le faci față. Ești suficient de puternică pentru a depăși totul și pentru a înfrunta obstacolele ce stau în calea îndeplinirii viselor tale.

Atunci când această carte din Tarot este întoarsă, așteaptă-te la probleme cărora nu le poți face față cu ușurință. Dacă ea are poziție inversă, nu înseamnă neapărat că tu ești o persoană slabă, ci că nu reușești să găsești forță în tine. Găsește ceva care să te inspire. Și o simplă plimbare în natură te poate ajuta să te regăsești și să privești viața altfel.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta