Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Imparateasa

Imparateasa

Descrierea cărţii: Împărăteasa este o carte pozitivă și este privită ca un arhetip al puterii feminine. Este vorba despre o femeie matură, una care ocupă un loc special în viața ta. Ea te învață să acționezi cu iubire, atenție și compasiune. Trebuie să îți asculți inima și să ții cont de ceea ce este în sufletul tău.

Semnificaţie: Oferă prioritate emoțiilor tale și ia deciziile cu inima, nu cu mintea. Învață să îi apreciezi mai mult pe cei din jurul tău și lasă în urmă toate emoțiile negative care au supt viața din tine până acum. Nu te lăsa purtată de resentimente, ci devino creativă, înțeleaptă și deschisă. Vei avea parte de mult mai multe beneficii dacă îți schimbi modul de gândire.

Dacă această carte iese întoarsă, înseamnă că îți lipsește ambiția și că nu ai încredere în tine. Trebuie să te bucuri mai mult de lucrurile simple și frumoase din jurul tău. Fericirea este mai aproape decât îți imaginezi, dar tu nu o vezi pentru că nu ești în stare să distingi lucrurile care merită apreciate de cele care ar trebui lăsate în urmă.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta