Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Imparatul

Imparatul

Descrierea cărţii: Împăratul, a cincea carte din Tarot, reprezintă o figură autoritară, una care cere supunere. El indică responsabilitate, maturitate și aptitudini de lider. De asemenea, această carte face referire la acele forțe din jurul tău care îți pot da instant viața peste cap. În acest caz, situația trebuie acceptată imediat.

Semnificaţie: Dacă ți-a picat această carte din Tarot este un moment bun să revizuiești ceea ce ai făcut până acum și să te gândești la ce opțiuni ai pentru viitor. Împăratul poate să fie un bărbat cu autoritate în viața ta. Deși atitudinea lui îți provoacă frustrări, în același timp te și ajută să înveți anumite reguli în viață. Îți vrea binele, dar metodele pe care le aplică sunt rigide și inflexibile. Doar persoanele puternice reușesc să treacă peste cuvântul lui.

Atunci când această carte de Tarot iese întoarsă, ai mai multă grijă ca de obicei. Dacă nu reușești să menții echilibrul în viața ta, vei avea parte de conflicte, de neînțelegeri și de dezamăgiri. Nu treci printr-o perioadă bună, dar trebuie să faci tot ce îți stă în putință pentru a nu te pierde pe drum. Nu te teme să ceri ajutor în jurul tău atunci când situația te depășește.

 

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta