Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Lumea

Lumea

Descrierea cărţii: Lumea este ultima carte din Arcana Majoră și se prezintă ca o femeie care dansează în centrul unei coroane a victoriei. Totul se traduce printr-o nouă etapă de dezvoltare. Ea reprezintă maturitate, echilibru și înțelepciune. Începi să te cunoști mai bine și să descoperi ce vrei de la viață și care este rolul tău pe această lume.

Semnificaţie: Lumea reprezintă ciclul etern al vieții - moarte și renaștere. Ea este o carte cu potențial nelimitat. Așadar, dacă ai așteptat până acum să apară ceva în calea ta, acum este șansa să profiți de moment. Doar dacă ești curajoasă și determinată vei reuși să ajungi acolo unde îți propui. Așadar, este momentul să treci la acțiune și să pornești într-o nouă călătorie, un drum pe care nu trebuie să îți fixezi singură limite.

Atunci când această carte din Arcana Majoră iese întoarsă, înseamnă că ești ținută în loc. Deși vezi oportunitățile în fața ta, te blochezi și nu știi ce să faci mai departe. Nu te teme să ceri ajutor în jurul tău. Amintește-ți că nu trebuie să faci chiar totul singură. Ai muncit mult până acum, așa că nu ar trebui să renunți chiar înaintea liniei de sosire.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21513 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19891 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!