Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Lumea

Lumea

Descrierea cărţii: Lumea este ultima carte din Arcana Majoră și se prezintă ca o femeie care dansează în centrul unei coroane a victoriei. Totul se traduce printr-o nouă etapă de dezvoltare. Ea reprezintă maturitate, echilibru și înțelepciune. Începi să te cunoști mai bine și să descoperi ce vrei de la viață și care este rolul tău pe această lume.

Semnificaţie: Lumea reprezintă ciclul etern al vieții - moarte și renaștere. Ea este o carte cu potențial nelimitat. Așadar, dacă ai așteptat până acum să apară ceva în calea ta, acum este șansa să profiți de moment. Doar dacă ești curajoasă și determinată vei reuși să ajungi acolo unde îți propui. Așadar, este momentul să treci la acțiune și să pornești într-o nouă călătorie, un drum pe care nu trebuie să îți fixezi singură limite.

Atunci când această carte din Arcana Majoră iese întoarsă, înseamnă că ești ținută în loc. Deși vezi oportunitățile în fața ta, te blochezi și nu știi ce să faci mai departe. Nu te teme să ceri ajutor în jurul tău. Amintește-ți că nu trebuie să faci chiar totul singură. Ai muncit mult până acum, așa că nu ar trebui să renunți chiar înaintea liniei de sosire.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta