Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Lumea

Lumea

Descrierea cărţii: Lumea este ultima carte din Arcana Majoră și se prezintă ca o femeie care dansează în centrul unei coroane a victoriei. Totul se traduce printr-o nouă etapă de dezvoltare. Ea reprezintă maturitate, echilibru și înțelepciune. Începi să te cunoști mai bine și să descoperi ce vrei de la viață și care este rolul tău pe această lume.

Semnificaţie: Lumea reprezintă ciclul etern al vieții - moarte și renaștere. Ea este o carte cu potențial nelimitat. Așadar, dacă ai așteptat până acum să apară ceva în calea ta, acum este șansa să profiți de moment. Doar dacă ești curajoasă și determinată vei reuși să ajungi acolo unde îți propui. Așadar, este momentul să treci la acțiune și să pornești într-o nouă călătorie, un drum pe care nu trebuie să îți fixezi singură limite.

Atunci când această carte din Arcana Majoră iese întoarsă, înseamnă că ești ținută în loc. Deși vezi oportunitățile în fața ta, te blochezi și nu știi ce să faci mai departe. Nu te teme să ceri ajutor în jurul tău. Amintește-ți că nu trebuie să faci chiar totul singură. Ai muncit mult până acum, așa că nu ar trebui să renunți chiar înaintea liniei de sosire.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (58291 vizite)
 2. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (47813 vizite)
 3. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (43208 vizite)
 4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (39619 vizite)
 5. Cum vor fi zodiile peste 10 ani (35301 vizite)
 1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
 2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
 3. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
 4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (nota 4.4)
 5. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (nota 4.3)
 1. S-a întâmplat din nou! România, zgâlțâită de un alt cutremur! (0 comentarii)
 2. Șoc la Hollywood! Una dintre bombele sexy din Baywatch este de nerecunoscut, după 17 ani de la încheierea filmărilor (0 comentarii)
 3. I se spune cea mai sexy mamă din lume. La 43 de ani, este confundată cu fiica ei de 19 ani (0 comentarii)
 4. De la Pitești la Hollywood, alături de elita actorilor! Cine este superba actriță de origine română care face senzație peste Ocean (0 comentarii)
 5. Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a transformat într-o domnișoară extrem de sexy (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!