Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Luna

Luna

Descrierea cărţii: Această carte din Arcana Majoră împrumută din magia și misterul astrului nopții, Luna. Ea este asociată cu iluziile, ceea ce se vede la lumina acestui astru nu este întotdeauna real, așa că trebuie să ai grijă. Deschide bine ochii și privește în jurul tău cu atenție.

Semnificaţie: Ceva nu este în regulă în viața ta. Fie este vorba despre o neînțelegere, fie de un adevăr pe care nu vrei să îl recunoști față de tine. Dar în același timp poate să însemne și un secret pe care cineva din jurul tău îl ține doar pentru el. Te simți deprimată și nesigură din această cauză. Folosește intuiția drept indicator în viața ta și te va ghida pe drumul către adevăr. Tratează cu atenție lucrurile care îi includ pe cei din jur.

Atunci când Luna este în poziție inversă, aștepți un răspuns de la cineva din viața ta, însă va trebui să dai dovadă de multă răbdare în acest caz. Ai parte de neînțelegeri, surprize proaste și decepții. În cele din urmă, când adevărul va ieși la lumină, ai grijă. Lucrurile s-ar putea să fie altfel decât te aștepți și să se creeze un haos, dacă acționezi cu impulsivitate.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta