Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Luna

Luna

Descrierea cărţii: Această carte din Arcana Majoră împrumută din magia și misterul astrului nopții, Luna. Ea este asociată cu iluziile, ceea ce se vede la lumina acestui astru nu este întotdeauna real, așa că trebuie să ai grijă. Deschide bine ochii și privește în jurul tău cu atenție.

Semnificaţie: Ceva nu este în regulă în viața ta. Fie este vorba despre o neînțelegere, fie de un adevăr pe care nu vrei să îl recunoști față de tine. Dar în același timp poate să însemne și un secret pe care cineva din jurul tău îl ține doar pentru el. Te simți deprimată și nesigură din această cauză. Folosește intuiția drept indicator în viața ta și te va ghida pe drumul către adevăr. Tratează cu atenție lucrurile care îi includ pe cei din jur.

Atunci când Luna este în poziție inversă, aștepți un răspuns de la cineva din viața ta, însă va trebui să dai dovadă de multă răbdare în acest caz. Ai parte de neînțelegeri, surprize proaste și decepții. În cele din urmă, când adevărul va ieși la lumină, ai grijă. Lucrurile s-ar putea să fie altfel decât te aștepți și să se creeze un haos, dacă acționezi cu impulsivitate.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19890 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!