Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Magicianul

Magicianul

Descrierea cărţii: Magicianul este a doua carte din Arcana Majoră și simbolizează așteptările, dorințele și potențialul omului în viață. El ne amintește de faptul că avem puterea să schimbăm lucrurile în favoarea noastră. Tot ce trebuie să facem este să ne fixăm țeluri și să facem orice pentru a le atinge, chiar dacă vom deveni egoiști și manipulatori pe parcurs.

Semnificaţie: Această carte îți indică faptul că trebuie să cauți în interiorul tău puterea și inspirația de care ai nevoie pentru a întâmpina provocările vieții. În general, Magicianul are aspect pozitiv, având în vedere că anunță dorința de schimbare, tocmirea unui plan și succes. Ai toate calitățile necesare pentru a porni pe noul drum, dar trebuie să iei decizia de a face primul pas, nu doar să stai în umbră și să visezi.

Chiar și atunci când Magicianul este întors, cartea semnifică potențialul tău. Diferența este că eziți, că îți este teamă să lupți pentru ceea ce îți dorești de la viață. Trebuie să descoperi motivul care te ține pe loc și să rezolvi această problemă. Nu renunța la visele tale doar pentru că îți este frică de ceea ce ți-ar putea aduce viitorul. Luptă pentru ca lucrurile să se îmbunătățească în viața ta. Nu vei obține nimic dacă nu depui efort.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta