Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Marea Preoteasa

Marea Preoteasa

Descrierea cărţii: Marea Preoteasă este o femeie misterioasă, care ascunde informații prețioase. Cartea simbolizează spiritualitate și invită la ascultarea vocii interioare, a intuiției. Ea face referire la acele lucruri care nu pot fi văzute, ci doar simțite și intuite. Misterele vieții și necunoscutul învăluie această carte din Arcana Majoră într-un aer special.

Semnificaţie: Marea Preoteasă indică faptul că devii tot mai interesată de spiritualitate și de evoluție, ca și cum s-ar trezi o dorință specială în interiorul tău. De asemenea, ea amintește că este bine să fii atentă la înțelesurile subtile ale evenimentelor din viața ta. Ascultă-ți instictul și descoperă adevărul care ți se ascunde. Ai în preajma ta pe cineva care îți ascunde informații, care încearcă să pară altcineva decât este, așa că trebuie să fii atentă.

Atunci când această carte este întoarsă, ia în considerare că ea reprezintă incapacitatea de a urca la un alt nivel spiritual, de a te dezvolta. Forța este în tine, dar nici măcar nu încerci să o descoperi. Rigiditatea care îți învăluie gândirea te împiedică să vezi dincolo de lungul nasului.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta