Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Marele Preot

Marele Preot

Descrierea cărţii: Această carte din Arcana Majoră reprezintă o persoană din viața ta care încearcă să te ghideze, să îți deschidă ochii și să te facă să privești lumea altfel. Subiectele principale sunt învățarea și transformarea. De asemenea, Marele Preot pune în centrul atenției spiritualitatea și dorința de a evolua în viață.

Semnificaţie: Marele Preot indică faptul că vei primi o lecție importantă. Dacă ți-a căzut această carte și te confrunți cu o situație complicată, una în care nu știi care este decizia corectă, caută în inima ta. Vei avea parte de succes doar dacă accepți sfaturile unei persoane cu mai multă experiență. Dacă vei acționa cu impulsivitate, vei avea multe lucruri importante de pierdut.

Atunci când este întoarsă, cartea Marelui Preot semnifică confuzie, obstacole și neînțelegere. Nu știi încotro să te îndrepți, iar cei din jur nu îți oferă sprijinul de care ai nevoie, ceea ce te întoarce din drum. Dacă ai luat deja o decizie, nu te răzgândi doar pentru că nu ești susținută. Visele tale sunt valoroase și nu trebuie să renunți la ele.

Carti tarot

Cauta un furnizor in zona ta